“Вагітна” Настя Каменських набрала зайву вагу і показала, як виглядає зараз: все ще менша за Потапа

Українська співачка Настя Каменських вперше за довгий час з'явилася у Мережі і зізналася, що набрала зайву вагу. Співачка показала, як зараз виглядає її фігура.

Відома українська співачка Настя Каменських має схильність до повноти. Деякий час співачка мала явні зайві кілограми за що її критикували в Мережі. Втім, декілька років назад співачка вирішила зайнятися собою. Настя почала активно займатися спортом і дуже ретельно слідкувати за своїм харчуванням. Це дало свій результат. Настя Каменських помітно схудла і привела своє тіло в тонус. Співачка не могла собою намилуватися і регулярно публікувала в своєму Інстаграмі фото у купальниках.

Втім, зараз все змінилося. Після початку повномасштабної війни в Україні Каменських почала заїдати стрес, забула про спорт і знову набрала багато зайвих кілограмів. Коли співачка у серпні 2022 року повернулася в Україну після довгого перебування за кордоном, прихильники навіть подумали, що вона вагітна. Настя помітно погладшала, а свої форми почала приховувати за просторим одягом.

Настя Каменських приховує зайву вагу за одягом

Втім, сама співачка спростувала ці чутки. Вона зізналася, що просто поладшала і наразі вона не є вагітною.

Останній місяць Каменських повністю зникла з соціальних мереж і лише нещодавно вона вперше за довгий час з’явилася в Інстаграмі. Настя зізналася, що не мала внутрішнього ресурсу аби вести свій блог. Співачка запитала у підписників, про що вони хочуть знати і обіцяла відповісти на ці питання.

Так, один із фоловерів запитав Настю, чи вона тренується зараз.

Співачка показала своє фото зі спортзалу і ось, що відповіла:

Як і дуже багато людей зараз, я дуже випала з режиму, набрала зайву вагу. Але зараз намагаюся повертатися до активних занять, це дуже допомагає триматися.

Вагітна Настя Каменських набрала зайву вагу і показала, як виглядає зараз