Надя Дорофєєва на фоні чуток про вагітність показала свій живіт: Кацурін стане татом втретє? (Фото)

32-річна співачка з бурхливим особистим життям Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про власну вагітність і показала, чи вже округлився її живіт. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Особисте життя Наді Дорофєєвої вже майже рік публіка активно обговорює. Ще у березні минулого року співачка оголосила про розлучення з Володимиром Дантесом, з яким була у стосунках 10 років. Надя не стала називати причину розбрату, але скоро все таємне стало відомим.

Так, стало відомо, що Дорофєєва пішла від Дантеса до друга сім’ї Михайла Кацуріна. Таким чином співачка не лише зруйнувала свою сім’ю, а і розбиоа сім’ю своїх друзів, які мають двох спільних дітей.

Неймовірна історія кохання Дорофєєвої і Кацуріна
Надя Дорофєєва і Міша Кацурін

В Мережі почали обговорювати, чому Дорофєєва так раптово розлучилася з Дантесом, адже напередодні вони разом їздили у романтичну подорож і транслювали кохання на камеру. Однією із версією публіки стало те, що Надя могла завагітніти від свого коханця Кацуріна. Підливало масло у вогонь ще й те, що Надя почалася одягатися у вільний одяг, який приховує її фігуру.

Співачка довго не реагувала на чутки про власну вагітність, але нещодавно вона вирішила довести, що це не так. Дорофєєва сфотографувала свій живіт крупним планом і оприлюднила фото в Інстаграм-сторіз. Ймовірно, Надя хотіла показати, що має плаский живіт і вона не вагітна.

Надя Дорофєєва на фоні чуток про вагітність показала свій живіт
Надя Дорофєєва на фоні чуток про вагітність показала свій живіт

До слова, Надю Дорофєєву зараз активно хейтять у Мережі через її зраду та роман з чоловіком власної подруги. Саме тому співачка майже не показує спільних з Кацуріним фото та не дає жодних коментарів щодо особистого життя в інтерв’ю. Співачка лише запевняє, що щаслива і кохає свого нового бойфренда.

А ось колишній чоловік Дорофєєвої Дантес не став мовчати. Чоловік в інтерв’ю розповів, що сам не знає, коли зав’язався роман між його екс-дружиною і екс-другом. При цьому Володимир не приховує, що ображений на Надю і наразі не спілкується ні з нею, ні з Михайлом Кацуріним.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.