Як зараз виглядає єдиний син Алли Мазур від таємного чоловіка: дуже схожий на зіркову маму (Фото)

Алла Мазур – відома українська журналістка, ведуча ТСН. Вона має беззаперечну репутацію, а своє особисте життя Алла ретельно приховує. Як виглядає єдиний син телеведучої і хто являється його батьком, читайте далі в матеріалі.

Алла Мазур — легендарна телеведуча. Вона засяяла на телеекрнах ще у 1990-х роках, а програму ТСН вона веде вже протягом 25-ти років. Вона має безліч професійних нагород і визнання глядачів. Втім, в особистому життя Аллі Мазур щастить менше. Згідно з данними, які є в Мережі, телеведуча ніколи не була офіційно заміжня. Про будь-які романи зірки теж не відомо. У віці 42-х років Алла Мазур несподівано для публіки стала мамою. Жінка народила хлопчика, якого назвала Артемом. Хто являється батьком її сина, телеведуча досі тримає в секреті.

Як зараз виглядає єдиний син Алли Мазур від таємного чоловіка:

Певний час в Мережі ширилися чутки, що батьком Артема являється колега зірки – головний редактор ТСН Тиждень Роберт Опаленик. Вони часто разом з’являлися на світських заходах, чим і спровокували чутки про романтичні стосунки.

Как выглядит муж Аллы Мазур
Роберта Опаленика вважали чоловіком Алли Мазур

Втім, ця версія швидко розбилася, коли в Мережі з’явило фото Алли Мазур з її сином та батьками. На знімку телеведуча проводжала маленького Артема до першого класу. Маленька деталь видала прізвище справжнього батька хлопчика. Так, на фото видно бейджик Артема, де вказані його прізвище та ім’я.

Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур

Виявляється, що він — не Мазур і навіть не Опаленик, а Бондаренко. Це прізвище дуже поширене в Україні, тож так і не зрозуміло, який чоловік з прізвищем Бондаренко, є тим самим, який зробив Аллу Мазур мамою.

Зараз Артему 14 років. Хлопчик навчається в школі, а у вільний час захоплюється екстримальною їздою на самокаті. В одному з інтерв’ю Алла Мазур розповіла, що її син зараз у тому віці, коли у нього формується своє я, тож іноді у них навіть виникають суперечки.

Як зараз виглядає єдиний син Алли Мазур від таємного чоловіка
Як зараз виглядає єдиний син Алли Мазур від таємного чоловіка

Варто відзначити, що Артем дуже схожий на свою маму.

Нагадаємо, Алла Мазур – жінка, яка перемогла рак. Про те, як телеведуча дізналася про свій діагноз і як працювала на телебаченні, незважаючи на лікування, дивіться у відео:

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.