facebook

Зеленський привів у політику нові обличчя: як виглядають дружини Скічка, Віталія Кіма, Давіда Арахамії

До того як Володимир Зеленський став президентом, у парламенті тусувалися по кілька скликань переважно одні й ті ж обличчя. Тепер склад Верховної Ради й очільників областей значно оновився. З'явилося чимало молодих й амбітних чоловіків, за кожним із яких приховується надійна опора – дружина. Як же виглядають другі половинки "крашів"?

Віталій Кім

Очільник Миколаївської ОВА має трішки специфічний розріз очей і завжди усміхається, заряджаючи довколишніх людей позитивом і вірою в перемогу навіть у найтяжчі для країни дні. Політик нової формації має дружину Юлію і трьох дітей – двох старших доньок і молодшого сина Руслана.

Дружина Віталія Кіма виглядає молодо, попри троє пологів

Коли над Миколаєвом нависала загроза окупації, Кім відвіз родину у більш безпечне місце. Та щойно наші війська погнали поганців із правого берега Дніпра і звільнили Херсон, Юлія з Русланом повернулися до Миколаєва.

Давід Арахамія

До приміщення з куполом ми могли бачити Давіда на телебаченні. Зокрема, він брав участь у програмі про екстрасенсів на СТБ. Тепер же очолює парламентську фракцію “Слуга народу” і в перші дні війни їздив на перемовини з росіянами до Туреччини, де путін волів бачити капітуляцію України.

Так виглядає друга дружина Давіда Арахамія

Нині Арахамія перебуває у другому шлюбі. Його Обраницею стала Вікторія. Імена всіх шести дітей політика починаються на літеру “Д”, як і в татка. Найменші близнята народилися 2019 року.

Олександр Скічко

Комік очолював Черкаську ОДА допоки не почалася війна. На 6-ий день вторгнення росіян пішов у відставку, зазначивши, що військовою адміністрацією мають керувати військові, а не цивільні люди.

Дружина Олександра Скічка подарувала коханому чоловіку двох доньок

Про дружину Олександра відомо найбільше. Донька мільярдера Єлизавета Юрушева й сама вдало веде бізнес, керуючи кількома готелями й модними бутиками. Обраниця шоумена-політика має сина від першого шлюбу з австрійцем. Скічку вона народила донечку Наталочку, а вже після початку війни родина поповнилася ще однією дівчинкою Анною, яку Юрушева народила в Австрії.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.