Біглянка Оксана Марченко двічі заміжня: з обома чоловіками познайомилася під час інтерв’ю

Колись улюблениця мільйонів українців, а тепер вигнанка Оксана Марченко має за плечима два шлюби. Обидвох обранців ведуча знайшла на роботі – познайомилася під час інтерв'ю.

Складається враження, що журналістка обирала собі до пари виключно багатих і успішних чоловіків, байдуже, чи ті були вільні, чи мали родину.

Юрій Корж

Батько першого чоловіка Марченко був сином народного депутата. Його брат обіймав крісло генерального директора “Інтернет Медіа Груп”. А сам Юрій заснував “Глобал Юкрейн”.

Перший чоловік Оксани Марченко Юрій Корж

Корж був спонсором програми “Доброго ранку, Україно!” на УТ-1, де працювала молода тележурналістка. Він побачив дівчину і закохався. Вони дуже швидко побралися. Весілля зіграли 1992 року, після якого Оксана на якийсь час забула про роботу. Народила сина Богдана і займалася його вихованням.

Оксана Марченко з сином Богданом

Віктор Медведчук

У 1999 році шляхи Марченко і Медведчука перетнулися на “Людині року”. Віктор узяв телефон кралечки. Наступного дня зателефонував і призначив зустріч. Вона мала бути діловою, але перетворилася на побачення.

Весілля Оксани Марченко з Віктором Медведчуком

Вони разом відзначили 8 Березня. Зустрілися й 9 числа, і надалі. Оксана нічого не чула тоді про юриста, а він знав її по телепередачах. Обоє втямили, що мають бути разом, і затіяли розлучення. Відтоді жили разом. Сину Оксани на той момент було всього 4 роки. Богдана практично виховав вітчим.

Оксана Марченко з донькою Дариною

Весілля, на якому був присутній Леонід Кучма, закохані зіграли тільки у 2003 році. Невдовзі у пари народилася донечка Даринка. Дівчинку хрестили в Санкт-Петербурзькому Казанському соборі. Хрещеними стали двоє росіян – владімір путін і дружина дмітрія мєдвєдєва.

Богдан навчався у такій ненависній Медведчуку Швейцарії, а одружився в Києві з фотомисткинею Катериною. Первістка пара назвала на честь вітчима Віктором. Доньку після закінчення київської школи батьки планували відправити здобувати вищу освіту в Женеву, але дівчині у зв’язку з санкціями не надали візи.

 

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.