“По плану”: колишня дружина Остапчука Христина Горняк запросила до себе додому одразу кількох чоловіків

Колишня дружина відомого українського шоумена зараз живе у Відні. Христина Горняк показала, хто нещодавно завітав до неї у гості – двоє імпозантних чоловіків

Українська блогерка та нотаріусиня Христина Горняк активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто показує цікаві деталі свого життя та розповідає останні новини. Після тихого, але оповитого таємницями та загадками розлучення з Володимиром Остапчуком Христина Горняк продовжує активне та насичене життя.

Зараз знаменитість проживає за кордоном, у Відні. В Австрії до неї завітали в гості найголовніші чоловіки в житті – тато та брат.

Христина Горняк показала своїх рідних

В особистому блозі колишня дружина відомого українського шоумена поділилась милими сімейними кадрами зі своїм батьком і братом. Христина Горняк показала шанувальникам, як виглядають найголовніші чоловіки в її житті. Варто зазначити, що знаменитість більше схожа на свого тата, а ось з братом Горняк має дещо менше спільних рис у зовнішності.

На своїй сторінці Христина Горняк показала батька та брата
На своїй сторінці Христина Горняк показала батька та брата

Знаменитість також показала фотографію, зроблену в ліфті її будинку та повідомила, що тепер вони родинним колом вирушили на прогулянку. Христина Горняк попередила шанувальників, що залишити рідних без смачного австрійського шніцеля вона просто не має права.

Христина Горняк вирушила з братом та батьком на прогулянку Віднем
Христина Горняк вирушила з братом та батьком на прогулянку Віднем

Варто нагадати, що й на самоті знаменитість дарма часу не гає. Хоча чимало шанувальників вважали, що після розлучення з Володимиром Остапчуком Христині Горняк знадобиться багато часу на “загоєння ран”, знаменитість насправді продовжує насичене та щасливе життя, проте без чоловіка.

Напередодні новини про те, що до Христини Горняк у гості завітали рідні люди, вона публікувала фотографію зі своєї “самотньої” прогулянки Віднем. Схоже, знаменитість вирішила надихнутись атмосферою міста та зробити ухил на саморозвиток, тому завітала на концерт симфонічного оркестру.

Христина Горняк у Відні культурно проводить час
Христина Горняк у Відні культурно проводить час

В описі до цих Інстаграм-історій знаменитість зазначила, що вперше у Відні провела такий насичений культурою вечір.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.