Дивні поцілунки Лесі Нікітюк з одруженими: “об’єктами” телеведучої стали Горбунов, Павлік, Полякова й інші

Леся Нікітюк любить вражати публіку несподіваними вчинками. А ще, як виявилося, обожнює цілуватися. Причому особливо прискіпливо об'єкт ніжності не обирає. Це можуть бути одружені чоловіки чи навіть заміжні жінки.

Юрій Горбунов

Всі вважають телеведучого взірцем сімейної ідилії. Він обожнює свою дружину Катю Осадчу, яка народила йому двох синочків. А незаміжня Леся дозволила собі непристойність стосовно колеги. Під час знімання шоу “Є питання” ведучі поводилися пристойно, а от коли залишилися поза камерою, Нікітюк раптово поцілувала чужого чоловіка в губи.

Віктор Павлік

Якщо Леся й цілувалася з Віктором Павліком, то це відбувалося за кадром

Ще один одружений чоловік і татусь не зміг втриматися від чар стрункої білявки. Коли вони дуетом переспівували відомий хіт “Ні обіцянок, ні пробачень”, ведуча ніжно притулялася до артиста. А що трапилося, коли камери вимкнулися, історія замовчує.

Оля Полякова

Чоловік Олі Полякової споглядав за дивними забавами дружини з Лесею Нікітюк

Відзначаючи день народження в далекі довоєнні часи, Леді Ле настільки завелася, що разом з Олею Поляковою спочатку влаштували танці на столі, а згодом злилися у пристрасному жіночому поцілунку. Напевно, так на Лесю вплинув політ на повітряній кулі, влаштований з нагоди 32-річчя знаменитості.

Mеlovin

Mеlovin зробив Лесі масаж, а вона його поцілувала

Залишившись сам на сам у гримерці з Костею Бочаровим, Леся теж не витрачала марно часу. Дівчина запросила співака на знімання шоу “Хто зверху?”, а в перерві влаштувала з молодиком сеанс масажу і пристрасні поцілунки. Учасник “Євробачення 2018” хоч і неодружений, але має доволі нестандартну орієнтацію. Костя привселюдно зробив камінг-аут, зізнавшись, що любить не лише дівчат, але й хлопців.

Сергій Притула

Притула не встояв перед чарами Лесі

У той момент, коли Леся стала залицятися до колеги, Сергій уже був одружений вдруге. Знаменитості зустрілися на прем’єрі стрічки “С*кс і нічого особистого”. Тож сама атмосфера налаштовувала на романтичний лад. Тим паче, що Притула був залучений у кінокартині. Нікітюк настільки перейнялася комедійними кадрами, що на знак подяки стала цілувати гумориста привселюдно.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.