Тіна Кароль, Даша Квіткова, Маша Єфросиніна помірялися, хто найстрункіша: скільки кг показали ваги

Знаменитостям, як нікому іншому, слід виглядати струнко, щоб викликати захопливі погляди шанувальників. То вони добре знаються на методах схуднення і навіть вихваляються одна перед одною кількістю скинутих кілограмів.

Даша Квіткова

Блогерка виглядає надміру худорлявою. Схоже, колишня дружина Нікіти Добриніна горда зі своїх нових форм. Надмірну вагу Даша набрала під час вагітності. До того важила 53 кг. А після пологів не могла без суму дивитися на себе в дзеркало.

Даша Квіткова хизується 48 кілограмами

Ні вживання варено-пареної їжі, ні відмова від цукру не допомагали повернути форму. Довелося звертатися до ендокринолога й дієтолога і здавати купу аналізів. Врешті Квіткова отримала бажаний результат – скинула цілих 32 кілограми. Мало того, тепер вона має всього 48 кг. Задля цього довелося відмовитися від м’яса і риби.

Тіна Кароль

Співачка почала боротьбу з зайвою вагою ще у 15 років. Тож аби виглядати стрункою, Тіні доводиться докладати чимало зусиль. У 37 років Кароль змогла похвалитися чималими здобутками.

Тіна Кароль досягла 53 кг

Виявляється, новий підхід до харчування допоміг зірці з 58,4 кг зменшити вагу до 53,3 кг. Зірка дійшла висновку, що слід контролювати рівень інсуліну.

Маша Єфросиніна

Блогерка має зріст 180 см, тож коли замолоду важила 83 кг, це не виглядало надмірно. Все ж Машу не влаштовували пишні форми, і вона почала серйозну боротьбу з зайвою вагою. Тож у 40 років знаменитість мала вже 64 кг.

До війни Маша Єфросиніна мала 64 кг

Можливо, треба було б зупинитися на цій позначці, та не вийшло. Коли почалася війна, Єфросиніна через переживання не могла дивитися на їжу. А коли за 3 місяці зустрілася з чоловіком, той не впізнав благовірну з запалими щоками.

Настя Каменських

Були часи, коли ще не дружина, але напарниця Потапа по дуету важила 80 кг. Всі гадали, що дівчина вагітна. Врешті Настя серйозно взялася за свої форми. І результат не забарився – зірка скинула 20 ненависних кілограмів.

Настя Каменських скинула 20 кг

Після чого змогла носити обтислий одяг і хизуватися статурою. Щоправда, довелося залучати не лише дієту, але й спортивні вправи. Стрес 2022 року негативно відзначився на фігурі Каменських. Вона знову набрала зайву вагу. Та тепер уже знає, яким чином від неї позбавлятися.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.