Сергій Жигунов двічі розлучався з Вірою Новіковою заради інших: чи сприйме дружина третє пришестя

Сергій Жигунов прожив у шлюбі з Вірою Новіковою понад 30 років. Та коли сивина вдарила в бороду, чоловік пустився берега. Йшов від першої дружини двічі, а потім повертався. Тепер жінка очікує на третє повернення блудного благовірного.

Після “Гардемаринів” у Жигунова закохувалися тисячі жінок, але він довгий час зберігав вірність першій дружині, яка була на 4 роки старша від нього. Та коли почалися знімання комедійного серіалу “Моя прекрасна няня”, все круто змінилося. Пара, що виховувала доньку Машу, розлучилася.

Віра Новікова двічі виходила заміж за Сергія Жигунова

Сергій переніс екранне кохання з Анастасією Заворотнюк у реальне життя. Та закоханість у брюнетку швидко минула. Вже за рік Жигунов попросив у Віри вибачення і спитав дозволу повернутися. Жінка, що не встигла розлюбити зрадника, прийняла назад. Вони вдруге розписалися. Але звикати одне до одного довелося довго, бо за рік розлуки обоє сильно змінилися. Щось зламалося у стосунках й залагодити це не було жодної можливості.

У перерві між двома шлюбами Сергій Жигунов закрутив роман із Настею Заворотнюк

2020 року Сергій вирішив не гратися в сім’ю, якої більше немає, і знову розлучився з Новіковою, хоча спільне сімейне життя складало 33 роки. Дізнавшись, за ким тепер упадає продюсер, широкий загал ахнув – це ж справжня копія Анастасії Заворотнюк!

Сергій Жигунов одружився з Вікторією Ворожбит

Жигунов побрався з Вікторією Ворожбит і дуже радів, що вона взяла його прізвище. Дату весілля довелося змістити, оскільки наречені захворіли на ковід.У Сергія, напевно, через вік захворювання протікало важче. Він навіть зустрів 2021 рік у лікарні. Та коли молодята навесні все ж розписалися і відбули в Крим, щоб підправити здоров’я, всі помітили, як гарно виглядає 58-річний щасливий чоловік.

Між тим Віра Новікова зізнається, що й досі кохає свого невірного чоловіка і ладна вибачити йому все. Якщо він повернеться до неї утретє, вона буде лише радіти з цього. У Віри два штампи про шлюб – 1985 і 2007 років. Хтозна, можливо, колись з’явиться ще один.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.