Де навчаються і чим захоплюються діти відомих боксерів Кличка, Усика, Узелкова: не татовим видом спорту

Зазвичай батьки всіляко заохочують дітей займатися тією ж справою, яку обрали самі. Та нащадки далеко не завжди мають до цього охоту. Наприклад, боксом не займається жодна дитина українських чемпіонів.

В’ячеслав Узелков

У боксера з колишньою дружиною Мариною Боржемською двоє дітей – Роберт й Олівія. От тільки вправ у боксерських печатках серед захоплень дітей немає. Вони залюбки катаються на ковзанах зимової пори. Теплої днини стають на самокат чи ролики.

Діти В’ячеслава Узелкова

Син Узелкова качає м’язи в тренажерці і записаний на плавання. Олівія ходила на танці, допоки її хореографиня не виїхала з країни. Тепер мама намагається підшукати їй іншого викладача. Ще дівчинка гарно співає і займається рукоділлям. Як бачимо, татусеві рекорди бити немає кому.

Віталій Кличко

У шлюбі з ексдружиною Наталією Єгоровою боксер має трьох дітей – двох синів і доньку. Єгор-Даніель відвідує аспірантуру в університеті США, вивчаючи бізнес-менеджмент. Максим-Олександр ходить до школи в Британії, а Ліза-Вікторія опановує психологію в Нідерландах.

Віталій Кличко з братом і синами

Максим вже переріс тата і дядька. У 16 років мав зріст 2,15 м, тож тепер виступає за баскетбольну команду навчального закладу.

Олександр Усик

Ще один чемпіон має трьох дітей. Найстаршою є донька Ліза, а сини Кирило й Михайлик мають різницю у віці у 2 роки. Боксом жоден із них поки що не зацікавився. Донька Усика з задоволенням відвідує заняття з хореографії. Старший син захоплюється футболом. До речі, Олександр у його віці теж ганяв м’яч по полю.

Олександр Усик із синами

У 2016 році родина переїхала з Криму до Києва. Діти пішли до тієї ж школи, де навчалися діти Володимира Зеленського, то Катерина Усик навіть потоваришувала з першою леді. Молодший синочок Михайлик попервах не хотів відвідувати дитсадочок, а Кирило Зеленський так лагідно з ним спілкувався, що хлопчина став відвідувати заклад із задоволенням.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?