Пристрасні романи 47-річної Наталії Могилевської: скільки їх було і чому не всі закінчилися весіллям

Наталя Могилевська давно і настирливо тримається на вершині шоубізу. За цей час зірка встигла змінити кілька партнерів. Романів у її житті було чимало, от у весільну сукню співачка вбиралася лише один раз у житті.

Наталя Могилевська давно і настирливо тримається на вершині шоубізу. За цей час зірка встигла змінити кілька партнерів. Романів у її житті було чимало, от у весільну сукню співачка вбиралася лише один раз у житті.

Наталя Могилевська так і не вийшла заміж за Олександра Ягольника

Досягти вершин слави молодій співачці допоміг продюсер Олександр Ягольник. Він шалено кохав Наталю і писав для неї хіти. В тандемі вони стали непогано заробляти, і чоловік збирався освідчитися, навіть обручку придбав. Та голубки не дійшли згоди у фінансових питаннях і розсталися. Згодом Олександр розповів, що Могилевська була від нього вагітна, зробила аборт і тому нині не має дітей. У відповідь знаменитість стала погрожувати колишньому судом за наклеп.

Перший і єдиний законний чоловік Наталі Могилевської Дмитро Чалий

Вперше і востаннє Наталія Могилевська виходила заміж у 2004 році. Її обранцем став бізнесмен із Кіровограда (нині Кропивницький) Дмитро Чалий. Про весілля пари написали всі ЗМІ, друкуючи фото щасливої нареченої. Та вже не минуло й року, як шанувальники співачки дізналися, що вона взяла розлучення, так і не подарувавши коханому чоловіку нащадка.

Любовній ідилії Наталі Могилевської з Єгором Долініним стали на заваді його діти

Гадали, що наступного разу Наталці пощастить, але марно сподівалися. В Єгора Долініна було троє дітей, а Могилевська не змогла знайти спільної мови з дівчатками. Вона їм і речі свої дарувала, і інші методи залучала, та не судилося. За 5 років цей союз розпався.

Чи був роман між Могилевською і Скрябіним ми вже ніколи не дізнаємося

Приписували Наталці ще й роман із Кузьмою Скрябіним, хоча вона завжди наголошувала, що їх поєднували виключно робочі стосунки.

Ніхто не вірить, що між Наталею Могилевською і Владом Ямою нічого не було

Стосунки зірки з хореографом Владою Ямою не обговорювали хіба що дуже ліниві люди. Але обоє знаменитостей запевнили, що насправді між ними не було нічого такого.

Вже під час війни Наталя познайомилася з чоловіком, відчувши, що на нього можна покластися. Вони стали жити разом. От тільки його імені зірка поки що не бажає виголошувати на публіку. Заради нового обранця вона навіть переклала свою пісню “Любила” українською і присвятила саме йому.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.