У старому пальто і з зайвими кілограмами: Тіна Кароль показала архівне фото з братом до популярності і слави

Відома українська співачка Тіна Кароль показала вражаюче фото з рідним братом до популярності та слави. На знімку неможливо впізнати поп-діву України.

Тіна Кароль – одна з найвідоміших, найбільш затребуваних і дорогих артисток України. Співачка змогла досягти колосального успіху, не маючи багатих батьків, зв’язків та інших привілеїв.

Якщо зараз Тіна Кароль може собі дозволити дорогі автівки, брендові речі, які коштують тисячі доларів, та інші предмети розкоші, то колись, майбутня співачка росла у звичайній сім’ї і одягалася на ринку.

Нещодавно Тіна Кароль показала у своєму Інстаграм-блозі архівне фото зі свого юнацтва. На знімку Тіна ще нікому невідома, проста дівчина. І, варто відзначити, на знімку її майже неможливо впізнати.

Тіна Кароль показала архівне фото з братом до популярності і слави
Тіна Кароль показала архівне фото з братом до популярності і слави

На фото Тіна позує у рожевому пальто, джинсах, рожевій шапочці та шарфі. Одяг звичайний і дуже простий.  Майбутня зірка широко посміхається. Поруч з Тіною стоїть її рідний брат Стас, який на 4 роки старший за неї. У хлопця на плечі дорожня сумка, а у Тіни – великий пакет. Схоже, що вони позують на вокзалі.

Цікаво, що на знімку помітно, що Тіна має зайві кілограми. Співачка ніколи не приховувала, що все своє свідоме життя бореться із зайвою вагою, адже схильна до повноти.

Нагадаємо, Тіна Кароль почала свою зіркову кар’єру у 2005 році, коли виступила на музичному фестивалі “Нова хвиля”. Тоді співачка здобула друге місце, а також особливу відзнаку від Алли Пугачової і грошовий приз. Виграні кошти Тіна витратила на запис пісні “Выше облаков” та зйомки кліпу. Пісня відразу стала хітом і зробила артистку популярною. Співачка переживала і злети і падіння на своєму творчому шляху. Втім, талант та праця привели Тіну Кароль до неймовірного успіху не лише в Україні, а і за її межами.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.