“А я отримала три свої сюрпризи”: Камалія вперше за місяць зустрілась з чоловіком-мільярдером і доньками

Відома українська співачка вперше за останній місяць мала змогу побачитись зі своєю родиною. У мережі з'явились чуттєві кадри Камалії в оточенні найближчих людей

Популярна в Україні зіркова пара Камалії та Мохаммада Захура разом вже майже 20 років, але з часом їхнє кохання ні в якому разі не згасло – подружжя навпаки навчилось ще більше цінувати одне одного. В сучасних реаліях чоловік та жінка часто опиняються в довгій розлуці з різних причин. Відома українська співачка зізналась в особистому блозі, що нещодавно вперше за місяць зустрілась з коханим чоловіком і своїми доньками.

Камалія зустрілась з родиною

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська співачка опублікувала милу родинну фотографію, на якій позує разом зі своїм коханим чоловіком і доньками Мірабеллою та Арабеллою. Зіркова сім’я вперше за відносно довгий час мала змогу зустрітись і провести разом час.

Камалія показала шанувальникам чуттєві фото з зустрічі з родиною
Камалія показала шанувальникам чуттєві фото з зустрічі з родиною

В описі до нової фотографії зірка висловила вдячність землякам свого чоловіка, які підтримують Україну, а також повідомила, що вона з Мохаммадом Захуром вже готують для них подарунок-подяку.

Я дуже вдячна землякам мого чоловіка за допомогу Україні, готуємо їм сюрприз на День святого Валентина. А я отримала свої три найрідніші “сюрпризи”, не бачились місяць. Це — найбільше щастя

– прокоментувала опубліковану фотографію Камалія.

У коментарях до нової публікації шанувальники Камалії засипали артистку та її родину приємними словами та компліментами:

  • “Ви молодець, дякую вам і вашому чоловіку, будьте щасливі”;
  • “Яка гарна сім’я!”;
  • “Які ви всі гарні!!”;
Камалія та Мохаммад Захур виховують двох спільних доньок
Камалія та Мохаммад Захур виховують двох спільних доньок

Нагадаємо, що відома українська співачка Камалія познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром, близько 20 років тому. Тоді зірку запросили виступити на закритій вечірці, де вона впала в око імпозантному чоловікові. Хоча іскра між закоханими розгорілась не одразу, зараз їхні стосунки можна вважати зразковими.

Камалія зі своїм чоловіком виховують двох спільних доньок. Також у Мохаммада Захура є двоє дітей, син і донька, від попереднього шлюбу.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.