Три покоління на одному фото: Джамала показала, як виглядає її мама, тато і прабабуся – на кого більше схожа?

Джамала розчулила мережу фотографіями своєї родини. Зірка продемонструвала, як з роками змінилась її мама, яка нещодавно відзначила свій день народження

Відома українська співачка кримськотатарського походження ніколи не приховувала любові та поваги до своєї родини. Знаменитість завжди з шаною відгукувалась про батьків і родичів, а у мережі час від часу показувала фотографії з рідними. Джамала нещодавно показала свіжу фотографію своєї мами, яка днями відзначила власне свято.

Як виглядають батьки Джамали

Вчора, 12 лютого, мама відомої української співачки кримськотатарського походження відзначила свій день народження. З цієї нагоди зіркова донька Галини Тумасової поділились на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм свіжою фотографією своєї красуні мами. На кадрі вона позує у симпатичній фіолетовій кофтинці та з вечірнім макіяжем.

Крім того, Джамала також публікувала в Інстаграм-історії архівну фотографію зі своїми батьками та прабабусею. Представниками наймолодшого поколінням на цьому фото є дівчата, а представницею найстаршого – прабабуся Назилхан.

В особистому блозі зірка показала архівні та свіжі кадри своєї мами
В особистому блозі зірка показала архівні та свіжі кадри своєї мами

Варто зазначити, що з часом мама Джамали ніби й зовсім не змінилась. Однаково коротка зачіска та яскраві, життєрадісні очі прикрашають жінку. Раніше відома українська співачка також показувала фотографії зі своїми батьками, ніколи не приховуючи від шанувальників найважливіших у житті людей.

На опублікованих раніше кадрах можна побачити батьків Джамали дещо молодшими.

Джамала зі своїми мамою і татом
Джамала зі своїми мамою і татом

Доволі часто Джамала ділиться з шанувальниками фотографіями й зі своїм батьком. Варто припустити, що найбільше прихильникам зірки подобаються кадри, на яких дідусь, тато артистки, бавиться зі своїм онуком, сином Джамали.

Батько відомої української співачки Джамали
Батько відомої української співачки Джамали

Нагадаємо, що популярна співачка народилась у невеличкому місті в Киргизькій Республіці, а все своє дитинство провела неподалік від Алушти.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.