Як виглядала в юності головна красуня “МастерШефу” Тетяна Литвинова: вишукана наречена з усмішкою на вустах

Відома українська кулінарка, зірка та суддя популярного проєкту "МастерШеф" 25 років тому пішла під вінець. Як виглядала Тетяна Литвинова, коли виходила заміж

Тетяна Литвинова почала свій шлях до вершини кулінарії ще за шкільних часів, проте виявилась ця стежка тернистою та заплутаною. Хоча спочатку великим захопленням знаменитості був волейбол, дуже швидко знаменитість побачила себе саме в ресторанній справі.

Вступила навчатись до академії харчових технологій, перевелась на заочне навчання, почала працювати бухгалтером і завдяки цілеспрямованості та працьовитості стала директором компанії. Зібравши достатню кількість грошей зірка відкрила свій ресторан – з того моменту Тетяна Литвинова не покидала улюбленої справи.

Тетяна Литвинова в юності зі своїм сином від першого шлюбу
Тетяна Литвинова в юності зі своїм сином від першого шлюбу

За часи своєї активної професійної діяльності, зокрема на телеканалі СТБ, Тетяна Литвинова встигла стати доволі обговорюваною та медійною персоною. Знаменитість здобула багато шанувальників, які цікавляться не лише теперішніми здобутками зірки МастерШефу, а і її минулим. Кар’єра Тетяни Литвинової склалось дуже добре, а ось в особистому житті зірка має два розлучення та син від першого чоловіка.

Зірка МастерШефу Тетяна Литвинова зі своїм сином-випускником
Зірка МастерШефу Тетяна Литвинова зі своїм сином-випускником

Вперше відома українська кулінарка пішла під вінець 1997 року, коли їй було 22 роки. В одному з інтерв’ю знаменитість пригадала ті часи та зізналась, що вона була рада робити перші кроки в щасливе сімейне життя.

У червні ми [Тетяна Литвинова з першим чоловіком – ред.] тільки-но повернулися з весільної подорожі… це був саме той час, коли я робила перші кроки у сімейному житті. Я була щаслива стати самостійною господаркою! Нарешті кухню я перестала ділити з мамою – кухня стала абсолютно моєю

– пригадала зірка “МастерШефу”.

Тетяна Литвинова у свої 22 роки на першому весіллі
Тетяна Литвинова у свої 22 роки на першому весіллі

Хоча пізніше знаменитість розлучилась зі своїм другим чоловіком, вони залишились у хороших стосунках, зокрема, заради спільного сина.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.