Як зараз виглядають дві доньки та син Надії Мейхер, яких вона багато років приховує від публіки (Фото)

Екс-віагрянка Надія Мейхер – багатодітна мама. Артистка приховує дітей від публіки і в цілому рідко розповідає про особисте життя. Як виглядають спадкоємці відомої співачки, дивіться далі в матеріалі.

Надія Мейхер – одна з найбільш відомих учасниць легендарного гурту “Віа Гра”. Вона входила в тий самий золотий склад гурту, який досі вважають найбільш вдалим.

На піку популярності гурту “Віа Гра” Надія Мейхер несподівано залишає колектив. Пізніше стало відомо, що причиною цьому була вагітність 20-річної артистки. У 2002 році співачка народила сина Ігоря, але ще довго приховувала ім’я батька хлопчика. Тільки через багато років Надія зізналася, що народила первістка від бізнесмена Олександра Ліщенко. З цим чоловіком співачка так і не зуміла побудувати сім’ю.

Як виглядає син Надії Мейхер
Як виглядає син Надії Мейхер

Після народження первістка, Мейхер у декрет не пішла. Вже через місяць після пологів Надія повернулася у “Віа Гру”, залишивши сина на матір.

Свого майбутнього чоловіка Надія Мейхер зустріла у 2008 році. Ним став бізнесмен Михайло Уржумцев. Закохані довгий час жили у цивільному шлюбі. У 2012 році у них народилася спільна донька Анна. Лише через 2 роки після народження донечки, Надія і Михайло уклали шлюб. Вони обійшлися без пафосного весілля, просто розписалися у місцевому РАЦСі. Як виявилося, таке рішення вони прийняли, оскільки дізналися про другу вагітність співачки. У 2015 році Мейхер стала мамою втретє: у неї народилася донька Марія.

Варто відзначити, що Надія Мейхер ретельно приховує своїх дітей від публіки. Лише у 2020 році, коли співачка брала участь у “Танцях з зірками”, вона вийшла на паркет разом зі своїми маленькими донечками і вперше показала їх на публіку.

Як виглядають доньки Надії Мейхер
Як виглядають доньки Надії Мейхер

В інтерв’ю Надія зізнається, що свідомо вирішила не показувати життя своїх дітей на публіку, а також забороняє дочкам створювати сторінки в соціальних Мережах. За словами Мейхер, вона не хоче травмувати психіку дітей особливою увагою публіки, адже люди в Мережі часто пишуть негативні речі.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?