facebook

Дочка Лідії Таран і Доманського кардинально змінила імідж: зробила ультракоротку стрижку каре чорного кольору

14-річна Василина Доманська, яка є дочкою журналістки Лідії Таран і телеведучого Андрія Доманського, кардинально змінила свою зачіску і колір волосся.

Телеведуча Лідія Таран в 2007 році народила свою єдину дочку Василину від шоумена Андрія Доманського. Зіркова пара не змогла побудувати міцну сім’ю і розійшлась, коли дитині було 2 роки. В інтерв’ю Лідія пізніше розповідала, що не очікувала від Андрія такого, це він прийняв рішення від неї піти, а наступна жінка, з якою він почав зустрічатись стала його офіційною дружиною. З Таран Доманський жив цивільним шлюбом, під вінець не вів через те, що не бачив в колишній обраниці бажання зближатися з його рідними. Ніби то Лідія не хотіла знайомитись з його дітьми від першої дружини і не їздила з ним до батьків.

Лідія Таран, Андрій Доманський та Василина

Як би там не було, в 2010 році пара Лідії і Андрія перестала існувати, але телеведуча не стала забороняти батьку спілкуватися з дитиною. Зараз Таран разом із донькою Василиною перебуває у Франції, туди вони вибрались з України в 2022 році після початку повномасштабного російського наступу.

Журналістку дорікали в Мережі, що всі її колеги по ТСН залишились вдома, а вона не повертається, але Лідія не послухала хейтерів і була права, тому що влітку в будинок, де вона придбала квартиру, стався “приліт”.

У Франції телеведуча працює як віддалений кореспондент ТСН, займається волонтерською діяльністю і вчиться в університеті. Василина живе життям підлітка – ходить в школу, спілкується з друзями, експериментує із зовнішністю.

На цей раз в Інстаграм-блозі дочки Лідії Таран і Андрія Доманського з’явились її фото в новому іміджі. 14-річна Василина обрізала своє довге волосся до короткого каре і пофарбувалась в чорний.

Дочка Лідії Таран і Доманського кардинально змінила імідж
Дочка Лідії Таран і Доманського кардинально змінила імідж

Дівчинка стала виглядати значно старшою з такою зачіскою.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.