Здорова, щаслива та усміхнена: 68-річна Лайма Вайкуле на тлі чуток про рецидив показала своє фото без перуки

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле показала, як після тривалої боротьби з онкологією виглядає без перуки – щаслива та усміхнена з власним волоссям

Свого часу Лайма Вайкуле зуміла завоювати прихильність своїх шанувальників щирістю, відкритістю та неймовірним талантом. Саме тому, коли стало відомо, що знаменитість почала боротьбу з онкологією, за неї переймались та молились мільйони. Відомо, що вперше у Лайми Вайкуле діагностували рак грудей понад 30 років тому.

Тоді вона переїхала до США, де її й оперували. У результаті зірка змогла впоратися з недугою. Щорічно Лайма літала на обстеження до Америки, але жила вже у Латвії. Щоб не поверталася хвороба, вона стежила за своїм здоров’ям. Наприклад, стала вегетаріанкою, гартувалася купанням у крижаній воді та активно займалася спортом.

Лайма Вайкуле вперше захворіла у 1990-х роках
Лайма Вайкуле вперше захворіла у 1990-х роках

Влітку минулого року у медіа почали ширитись чутки про те, що знаменитість знову бореться з онкологією. Різноманітні ЗМІ публікували відповідні новини з посиланнями на джерела серед друзів Лайми Вайкуле. За повідомленнями медіа, про рецидив стало відомо під час планового обстеження.

Коли шанувальники почали серйозно перейматись за свого кумира, відома латвійська співачка таки вирішила зізнатись, чи все в неї добре. Хоча знаменитість чітко не відповіла на запитання фанатів про те, чи стався у неї рецидив. Натомість зірка попросила молитись за неї.

Минулого року у мережі заговорили про рецидив раку в Лайми Вайкуле
Минулого року у мережі заговорили про рецидив раку в Лайми Вайкуле

Втім, нещодавно на особистій сторінці відомої латвійської співачки з’явилось нове відео, на якому вона вперше за довгий час позувала без перуки. Знаменитість продемонструвала своє красиве волосся, яке встигло відрости. Хвилясті локони безперечно пасують Лаймі Вайкуле.

Лайма Вайкуле показала, як виглядає без перуки
Лайма Вайкуле показала, як виглядає без перуки

Втім, найбільше тішить не той факт, що відома латвійська співачка показала своє справжнє волосся, а те, що вона мала неймовірно хороший настрій на опублікованому відео. Судячи з грайливих очей та яскравої усмішки, Лайма Вайкуле добре відпочила.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.