“Я 22 роки терпіла”: нова дівчина Вови Остапчука показала шикарний подарунок від шоумена – грошей не пожалів

Кохана відомого українського шоумена похизувалась в особистому блозі романтичним подарунком від свого бойфренда. Остапчук не жаліє грошей на свою нову дівчину

Відомий український телеведучий і шоумен Володимир Остапчук двічі був одружений, проте ні один зі шлюбів не завершився хепі-ендом. Наприкінці минулого року стало відомо, що знаменитість почав стосунки з новою дівчиною. Спершу її особистість залишалась у таємниці, але пізніше все стало відомо.

Новою обраницею Володимира Остапчука стала журналістка та медійниця з Києва Катерина Полтавська. Крім своєї основної діяльності дівчина веде особистий блог, з якого шанувальники дізнаються про цікаві подробиці її життя. Так, наприклад, нещодавно стало відомо, що Остапчук і Полтавська тепер живуть разом – зіркова пара з’їхалась в спільну квартиру.

Володимир Остапчук після розлучення вже живе з іншою жінкою
Володимир Остапчук після розлучення вже живе з іншою жінкою

Судячи з фотографій з особистих блогів зіркової пари, у них гармонійні та щасливі стосунки. Нещодавно Катерина Полтавська, нова дівчина українського шоумена, похизувалась подарунком від свого коханого на честь Дня святого Валентина.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина опублікувала фотографію прямо з ліжка – схоже, саме туди Володимир Остапчук приніс своїй дівчині презент. Бойфренд подарував Катерині Полтавській великий букет білих тюльпанів і комплект спідньої білизни від французького бренду.

Полтавська не могла не пожартувати в описі до фотографії. Дівчина зазначила, що 22 роки свого життя вона терпіла свято Дня Валентина, проте тепер, коли вона знайшла своє кохання, настав час “розплати”.

Нова дівчина Остапчука Катерина Полтавська показала подарунок від нього
Нова дівчина Остапчука Катерина Полтавська показала подарунок від нього

Пізніше дівчина українського шоумена похизувалась подарунком від свого коханого. На особистій сторінці дівчина розмістила в Інстаграм-історіях фотографію, на якій позувала в симпатичному комплекті темного кольору.

Подарунок Полтавській від Остапчука
Подарунок Полтавській від Остапчука

Разом з тим, невідомо, що подарувала Катерина Полтавська Володимиру Остапчуку.

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.