Старіючі красуні України: як виглядали Сумська, Могилевська, Таран на початку кар’єри і як виглядають зараз

Героїнь сьогоднішньої статті пов'язує не лише популярність та слава, а і краса. Багато років, їх вважали найкрасивішими жінками України, втім роки не найкращим чином сказується на жіночій вроді.

Як виглядали Ольга Сумська, Наталія Могилевська та Лідія Таран на початку кар’єри?

Ольга Сумська

 Стареющие Барби Украины: Ольгв Сумская
Старіючі красуні України: Ольга Сумська

56-річна акторка Ольга Сумська – одна з найвідоміших в Україні. На її рахунку більше 200 ролей у театрі та кіно. Ольга вражає публіку не лише своїм талантом, а і вродою. Висока, струнка блондинка з довгим білявим волоссям та виразними рисами обличчя – такою знають глядачі Ольгу Сумську. Жінка ніколи кардинально не змінювала свій образ.

Зараз Ользі 56 років і вона виглядає розкішно. Звісно, роки дають про себе знати: акторка вже не така свіжа і молода, як раніше. Втім, навіть зараз Сумська приковує до себе увагу чоловіків і змушує заздрити її вроді жінок.

Наталія Могилевська

Старіючі красуні України: Наталія Могилевська
Старіючі красуні України: Наталія Могилевська

Наталія Могилевська сяє на українській сцені вже більше 25 років. На відміну від Сумської, співачка багато разів змінювала свій сценічний образ. Наталія обрізала волосся, фарбувалась, худла і гладшала.

Зараз Могилевській 47 років. Вік дається у знаки: співачка вже має зморшки на обличчі, а її шкіра не така пружна і підтягнута, як раніше. Втім, це не завадило Наталії зустріти нове кохання. Нещодавно Могилевська зізналася, що має коханого чоловіка, ім’я якого, вона наразі приховує.

Лідія Таран

Стареющие Барби Украины: Лидия Таран
Старіючі красуні України: Лідія Таран

Лідія Таран – відома журналістка, ведуча ТСН. Лідії – 44 роки, втім виглядає вона набагато молодше свого віку. Жінка має струнку фігуру, а на її обличчі майже немає зморшок. Телеведуча не приховує свої недоліки за косметикою. Лідія може спокійно вийти на вулицю, чи оприлюднити фото, де вона без макіяжу, в соціальних мережах.

Якщо порівнювати фото Лідії на початку кар’єри і зараз, то здається, що телеведуча стала лише привабливішою, роки пішли їй на користь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.