Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко вперше зізналася, в кого закохана: не в Женю Сморигіна

Зірка популярного українського гумористичного проєкту вперше заговорила про своє реальне кохання. На честь Дня святого Валентина знаменитість зізналась, до кого відчуває теплі почуття

Відома українська актриса та гумористка Вікторія Булітко здобула особливу популярність серед телеглядачів у складі команди “Дизель Студіо”. Знаменитість вже доволі довго виступає разом з колегами по цеху та тішить шанувальників веселими сценками та вдалими проєктами.

В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм знаменитість часто розповідає про професійну частину свого життя, втім, як не дивно, мовчить про романтичний фронт. Раніше в одному з інтерв’ю Вікторія Булітко зізналась, що її серце зайняте, проте особистість свого чоловіка не захотіла розкривати.

Вікторія Булітко зізналась, що не самотня
Вікторія Булітко зізналась, що не самотня

На честь Дня святого Валентина, коли всі навколо зізнавались одне одному в коханні та ділились хорошим настроєм і любов’ю, Булітко також вирішила висловитись про свої почуття. Хоча знаменитість й досі не зізналась, хто займає особливе місце в її серці, зірка таки зізналась у коханні.

На своїй сторінці в соцмережі Інстаграм зірка “Дизель Шоу” поділилась святковим дописом до Дня всіх закоханих. В описі до опублікованої фотографії знаменитість зізналась, що закохана в ЗСУ та в український бренд яскравого та стильного одягу.

Вікторія Булітко в особистому блозі зізналась, у кого закохана
Вікторія Булітко в особистому блозі зізналась, у кого закохана

Під новою публікацією відомої української актриси та гумористки шанувальники залишили чимало компліментів та захоплених коментарів. Так, шанувальники відзначили симпатичний зовнішній вигляд Вікторії Булітко та подякували за вміння підіймати настрій та викликати на вустах усмішку.

  • “Буліточка наша, красуня і акторка супер”;
  • “Я схоже один усе чекаю, коли Віка нарешті виставить фото зі своїм хлопцем і нарешті його покаже нам!”;
  • “Класно виглядаєте, зі святом вас!”;
Булітко поділилась яскравими фотографіями, поки за вікном все ще вирує зима
Булітко поділилась яскравими фотографіями, поки за вікном все ще вирує зима

Нагадаємо, що частина глядачів довгий час вважали, ніби Вікторія Булітко та Євген Сморигін, український актор і колега зірки, насправді пара. Втім, поза камерами та виступами чоловік має дружину та трьох дітей, а його “сценічна дружина” – зустрічається з коханим.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.