Олеся Бацман не знає, як ще більше кохати Дмитра Гордона: поцілувала журналіста в блискучу лисину

Відомий український журналіст Дмитро Гордон щасливий в шлюбі з журналісткою Олесею Бацман. Зіркова дружина зізналася, що вже не знає, як кохати чоловіка ще більше.

На День всіх закоханих 14 лютого 2023 року Олеся Бацман ніжно привітала свого чоловіка Дмитра Гордона зі святом. В блозі журналістка опублікувала фото, на якому цілує задоволеного коханого в блискучу лисину, а за їх спинами видно повітряні кульки у вигляді сердечок.

Під час війни всі почуття загострюються. Кохання теж стає більше. Хоча куди вже більше

, – написала Олеся.

Користувачі Мережі відмітили, що Бацман і Гордон прекрасна пара та побажали їм ще багатьох років сімейного щасливого життя:

  • “Які ви чудові! Будьте щасливі. Кохання вам назавжди”;
  • “Молодці! Шикарна пара! Кохання вам, миру і Божої ласки з кожним світанком!”;
  • “Бажаю, щоб у Вашому житті завжди перемагала любов!”;
  • “Ідеальні”.

Нагадаємо, Олеся Бацман і Дмитро Гордон познайомились на роботі. Коли майбутня дружина журналіста вчилась в університеті, ще на першому курсі вона пішла працювати в ЗМІ, а також їздила в Київ на інтерв’ю. Молодій журналістці запропонували вакансію редактора в програмі Савіка Шустера та позаштатної кореспондентки в газеті Гордона.

Олеся Бацман і Дмитро Гордон понад 10 років разом
Олеся Бацман не знає, як ще більше кохати Дмитра Гордона

Бацман розповідала, що Гордон їй одразу здався неординарною особистістю та дуже їй сподобався. Романтичні відносини між ними зав’язались в той момент, коли Олеся прийняла рішення піти від Савіка Шустера і розвивати власний проект, Дмитро дуже її підтримав.

Коли наші стосунки почалися, і він і я були вільними людьми. Ми дуже добре вже один одного знали, плюс я не вірю в кохання з першого погляду. Ми до цього реально працювали разом, бачили один одного в різних ситуаціях

, – ділилась Бацман.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.