Олександр Пономарьов показав, як з часом змінювався його 16-річний син: виріс зовсім не схожим на батька

Відомий український музикант Олександр Пономарьов показав архівні та свіжі фотографії свого 16-річного сина. Тезко батька виріс абсолютною маминою копією

Особисте життя Олександра Пономарьова є не менш цікавим, ніж його професійна діяльність. За спиною артиста один цивільний та один офіційний шлюб, двоє рідних дітей та одна названа донька. Так, нещодавно молодший син артиста Олександр святкував своє 16-річчя. На честь цього зірковий батько показав у мережі, як з часом змінювався хлопець.

На опублікованих фотографіях можна простежити, як Сашко Пономарьов молодший дорослішав і зростав. У дитинстві хлопчина був більше схожий на свого зіркового батька, а ось у підлітковому віці перетворився ледве не на копію своєї мами Вікторії Мартинюк.

Олександр Пономарьов показав архівні та свіжі фотографії свого сина
Олександр Пономарьов показав архівні та свіжі фотографії свого сина

В описі до нещодавно опублікованих фотографій Олександр Пономарьов привітав свого сина з днем його народження: “16-й день народження сина на Стрітення Господнє! Мій Сашко, нехай Боженька тебе оберігає і благословляє на добрі справи!”.

Неможливо оминути увагою той факт, що син Олександра Пономарьова й дійсно більше схожий на свою зіркову маму. Такі висновки можна легко зробити, переглянувши спільні фото Пономарьова молодшого поруч з Вікторією Мартинюк.

Син Олександра Пономарьова виріс дуже схожим на свою матір
Син Олександра Пономарьова виріс дуже схожим на свою матір
Колишня дружина Олександра Пономарьова, яка народила йому сина
Колишня дружина Олександра Пономарьова, яка народила йому сина

Нагадаємо, що Олександр Олександрович Пономарьов з’явився на світ 2007 року у шлюбі відомого українського співака з Вікторією Мартинюк. Колишні закохані були разом близько шести років, проте цей союз не завершився хепі-ендом – врешті-решт пара розлучилась, а пізніше в мережі стали з’являтись подробиці розставання.

Після розлучення з відомим українським співаком в одному з інтерв’ю Вікторія Мартинюк заговорила про численні зради свого чоловіка. Так, зіркова ексдружина зізналась, що вона давно пробачила Пономарьову таке ставлення та тепер щаслива. Зауважимо, що зараз у житті Мартинюк все добре – жінка має власний бізнес і нові стосунки. З колишнім чоловіком Вікторія підтримує взаємини заради спільного сина.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.