Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині: два поверхи, високий паркан і зіркові сусіди

Зіркове подружжя Юрій Горбунов і Катя Осадча, які нещодавно відсвяткували шосту річницю весілля, звили своє сімейне гніздечко в елітному селищі на Київщині. Як виглядає будинок зірок – далі в матеріалі.

Юрій Горбунов і Катя Осадча довгих 2 роки приховували від публіки свої стосунки. Лише у 2017 році, коли телеведуча готувалась до народження сина, зіркова пара оголосила про свої стосунки. Згодом стало відомо, що Осадча і Горбунов оселилися в елітному селищі Романків, що на Київщині. Будинки там не із дешевих і проживають там в основному відомі та багаті люди. Цікаво, що сусідами Осадчої і Горбунова являється зіркове подружжя Потап і Настя Каменських.

Площа земельного участку зіркового подружжя – 13 соток. Там крім самого двоповерхового будинку є невеличкий будиночок для гостей, сад з плодовими деревами, басейн,а також гірки і гойдалки для дітей.

Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині
Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині

Інтер’єр будинку виконаний у сучасному та лаконічному стилі: дорогий паркет, камін, сучасні меблі. Ремонт виконаний у пастельних кольорах.

Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині
Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині

Юрій Горбунов і Катя Осадча ніколи не проводили екскурсію по своєму будинку, але у їхній соціальних мережах є багато домашніх фото, де можна розгледіти інтер’єр маєтку.

Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині

Згідно інформації, яка є у вільному доступі у Мережі, ціни на будинки у котеджному містечку, де проживають Осадча і Горбунов, коштують від 500 тисяч доларів. Тож не дивно, що сусідами зірок є інші відомі і багаті люди.

Нагадаємо, Юрій Горбунов і Катя Осадча закрутили роман у 2015 році, коли були співведучими проєкту “Голос. Діти”. Цікаво, що тоді шоумен був у шлюбі зі своєю першою дружиною Людмилою, але розлучився з нею відразу, як почав залицятися до Осадчої. Саме через це зіркова пара аж 2 роки приховували стосунки. Осадча не хотіла, щоб її вважали розлучницею.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.