Колишня свекруха Ані Лорак живе в Туреччині: як виглядає старенька мама Мурата Налчаджиоглу

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу нещодавно поїхав у робочих справах на свою Батьківщину у Туреччину і навідав там свою сім'ю. Чоловік показав, як виглядає його мама.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу одружилися у 2009 році. Тоді публіка довго обговорювала, як справжня супер-зірка Ані Лорак вийшла заміж за звичайного працівника турецького готелю. Втім, сама співачка запевняла, що Мурат — її перше справжнє кохання і їй байдуже, який він має соціальний статус.

Ані Лорак припала до колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу під пісню про любов
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу були одружені 10 років

У шлюбі з Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу швидко став успішним бізнесменом, адже його заможна дружина фінансувала всі його проєкти. Втім, Мурат не оцінив кохання та щедрість своєї дружини і згодом став їй зраджувати. Коли факт зради став публічним, Ані Лорак подала на розлучення.

З моменту розлучення Лорак і Мурата пройшло трохи більше трьох років, тепер кожен із них живе своїм життям. Мурат так і залишився успішним бізнесменом і тепер, завдяки колишньому шлюбі з Лорак, він став теж популярним. Так, за життям чоловіка в Інстаграмі спостерігають майже 80 тисяч підписників. У своєму блозі чоловік показує моменти особистого життя, а також розповідає про бізнес.

Так, нещодавно Мурат Налчаджиоглу зі своєю молодою нареченою поїхали на Батьківщину чоловіка у Туреччину. Звісно, чоловік навідав своїх рідних і навіть показав свою маму у своєму Інстаграм-блозі.

 Колишня свекруха Ані Лорак живе в Туреччині
Колишня свекруха Ані Лорак живе в Туреччині

Мама Мурата – жінка у віці, але виглядає доглянутою та має добрі очі. Цікаво, що зі своєю колишньою зірковою невісткою жінка спілкувалася мовою жестів. Про це ще давно розповідала Ані Лорак в одному з інтерв’ю. Співачка розповідала, що має непогані стосунки зі свекрухою, втім вона не знає ні російської, ні української мови, тож їхнє спілкування було у прямому сенсі за допомогою жестів.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.