Вагітна Надя Дорофєєва засвітилася на фото Монатіка: сюрприз одночасно для Дантеса і Кацуріна

Здається, ще недавно Надю Дорофєєву і Вову Дантеса називали найміцнішою парою українського шоу-бізнесу, а їхні прихильники не могли дочекатися новин про майбутнє поповнення. Втім, зараз все змінилося.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес були разом 10 років, з яких – 7 у шлюбі. Їх називали найкрасивішою і найміцнішою парою українського шоу-бізнесу, адже так вони транслювали свої стосунки на публіку. Втім, як часто буває, в соціальних мережах вони показували одне, а реальне життя було зовсім не безхмарним.

Коли в стосунках Дорофєєвої і Дантеса пішла тріщина, навіть їхні друзі не знали про негаразди в сім’ї. Так, ще рік назад колега і друг Наді і Вови Дмитро Монатік, вітаючи Дантеса з днем народження, бажав їм якомога швидше стати батьками.

Зробив Монатік це дуже кумедним чином. Артист знайшов відфотошоплене фото Дорофєєвої в одному із її фан-акаунтів. На знімку прихильники “зробили” Надю вагітною.

Монатік засвітив вагітну Надю Дорофєєву на фото і зробив сюрприз для Кацуріна
Вагітна Надя Дорофєєва засвітилася на фото Монатіка

Монатік написав, що це фото – мотивація для Вови і Наді працювати над майбутнім поповненням. Тоді і самі артисти і користувачі Мережі посміялися над цим, не підозрюючи, що Дорофєєва і Дантес вже думають про розлучення.

Нагадаємо, зіркове подружжя оголосили про розлучення весною 2022 року. Вони зізнаються, що це рішення було не спонтанним. Протягом довгого періоду вони намагалися зберегти сім’ю, багато говорили і навіть влаштували собі романтичний відпочинок біля океану. Втім, як би не намагалися Вова і Надя склеїти свої стосунки, їм це не вдавалося. Екс-подружжя зізнаються, що між ними пройшли почуття.

Як Дантес з Дорофєєвою розподіляли сімейний бюджет
Дантес і Дорофєєва розлучилися після 7 років шлюбу

Зараз Надя Дорофєєва будує нові стосунки з ресторатором Мішею Кацуріним. Поговорюють, що з ним співачка закрутила роман, ще будучи в шлюбі. За іронією долі, Дантес знайшов своє нове кохання в колишній дружині того самого Кацуріна. Вийшло, що подружжя просто обмінялись партнерами.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.