Мурат Налчаджиоглу та його 26-річна наречена не чекають на дитину: конкурентка Лорак показала тонку талію

Нещодавно скандальна українська співачка Ані Лорак показала нового коханого публіці, але її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу теж не страждає. Турок щасливий з молодою нареченою.

В 2021 році колишній чоловік співачки Ані Лорак визначився з майбутньою дружиною і зробив пропозицію руки і серця молодій коханій Лілії. Мурат Налчаджиоглу не розповідав, як познайомився з майстром макіяжу, але зараз в Інстаграм-блозі виставляє багато спільних фото з коханою та пишається її красою.

26-річна наречена турецького бізнесмена вже має дитину від іншого чоловіка, а з Муратом вони зараз схоже що не чекають на поповнення. На всіх знімках Лілія постає з тонкою талією і підтягнутою фігурою. В той час як Ані Лорак помітно погладшала, Лілія може похизуватись бездоганними формами.

Мурат Налчаджиоглу та його наречена не чекають на дитину
Мурат Налчаджиоглу та його наречена не чекають на дитину

На зимові канікули Мурат Налчаджиоглу вивіз наречену з дітьми на відпочинок в Європу. Вони зробили турне по декільком країнам – почали з Швейцарії, потім добрались до Франції, погуляли в Діснейленді, далі відправились в Іспанію і Італію.

Мурат Налчаджиоглу та його наречена не чекають на дитину
Мурат Налчаджиоглу та його наречена не чекають на дитину

На фоні щасливого особистого життя екс-чоловіка Ані Лорак не стрималась і в день всіх закоханих 14 лютого показала свого нового обранця. Він майстер йоги і медитації на Ібіці, який позиціонує себе в Мережі як шаманський та енергетичний цілитель.

Фанати помітили, що співачка падка на екзотичних чоловіків, після турка Мурата вона знайшла собі іспанця Ісаака.

Новий чоловік Ані Лорак Ісаак
Новий чоловік Ані Лорак Ісаак

Нагадаємо, у Мурата Налчаджиоглу і Ані Лорак є спільна дочка Софія, дівчинка народилась на світ через два роки після їх весілля. Коли зіркові батьки розлучились, Соня залишилась жити з матір’ю, але багато часу також проводить з татом і його новою сім’єю. Наречена турецького бізнесмена подружилась із падчеркою і намагається подавати їй гарний приклад.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.