Квартальна дружина Зеленського Кравець показала своїх молодших дітей: як зараз виглядають 6-річні двійнята

Відома українська акторка, зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець являється матір'ю трьох дітей. Олена вкрай рідко ділиться подробицями особистого життя з публікою і майже не показує в Мережі свого чоловіка та дітей.

Зірка студії “Квартал 95” вже 20 років щаслива у шлюбі з чоловіком на ім’я Сергій Кравець. Вони одружилися ще в студентські роки і дуже швидко стали батьками. У 2003 році у них народилася донька Марія.

Через деякий час Олена і Сергій вирішили стати батьками вдруге. Втім, доля їм не посміхнулася. Кравець двічі пережила викидень. Лише через багато років акторка про це зізналася в інтерв’ю. Жінка вважає, що причиною цьому був її шалений ритм життя.

Олена Кравець розповіла, що той період життя був для неї дуже складним, вона навіть зверталася до психотерапевта. У 2015 році акторка знову завагітніла. Олена зізнається, що довго не могла повірити в те, що носить під серцем двійнят – для неї це було справжнім дивом. У серпні 2016 року на світ з’явилися маленькі Катя та Ваня.

Квартальна дружина Зеленського Кравець показала своїх молодших дітей
Квартальна дружина Зеленського Кравець показала своїх молодших дітей

Олена Кравець оберігає своїх дітей від публічності і вкрай рідко показує їхні фото на публіку. Хоча в Мережі можна віднайти знімки двійнят. Катя і Ваня ростуть дуже активними діми і дуже схожі на свою зіркову маму.

Квартальная жена Зеленского Елена Кравец впервые за долгое время показала своих 6-летних двойняшек
Квартальна дружина Зеленського Кравець показала своїх молодших дітей

Нагадаємо, у Олени Кравець є й старша донька Марія, якій зараз 19 років. Дівчина зараз являється студенткою київського вузу і вчиться по спеціальності “піар”. крім того, Марія професійно займається танцями.

Маша Кравець показала фото свого пресу
Як виглядає старша донька Олени Кравець

Маша Кравець – дуже самостійна дівчина. Вона почала жити окремо від батьків ще в 16 років. Дівчина з’їхала на орендовану квартиру, коли двійнятам виповнилось 3 роки і їм знадобилось більше простору. Тому Маша вирішила “звільнити” територію.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.