Квартальна дружина Зеленського Кравець показала своїх молодших дітей: як зараз виглядають 6-річні двійнята

Відома українська акторка, зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець являється матір'ю трьох дітей. Олена вкрай рідко ділиться подробицями особистого життя з публікою і майже не показує в Мережі свого чоловіка та дітей.

Зірка студії “Квартал 95” вже 20 років щаслива у шлюбі з чоловіком на ім’я Сергій Кравець. Вони одружилися ще в студентські роки і дуже швидко стали батьками. У 2003 році у них народилася донька Марія.

Через деякий час Олена і Сергій вирішили стати батьками вдруге. Втім, доля їм не посміхнулася. Кравець двічі пережила викидень. Лише через багато років акторка про це зізналася в інтерв’ю. Жінка вважає, що причиною цьому був її шалений ритм життя.

Олена Кравець розповіла, що той період життя був для неї дуже складним, вона навіть зверталася до психотерапевта. У 2015 році акторка знову завагітніла. Олена зізнається, що довго не могла повірити в те, що носить під серцем двійнят – для неї це було справжнім дивом. У серпні 2016 року на світ з’явилися маленькі Катя та Ваня.

Квартальна дружина Зеленського Кравець показала своїх молодших дітей

Олена Кравець оберігає своїх дітей від публічності і вкрай рідко показує їхні фото на публіку. Хоча в Мережі можна віднайти знімки двійнят. Катя і Ваня ростуть дуже активними діми і дуже схожі на свою зіркову маму.

Квартальна дружина Зеленського Кравець показала своїх молодших дітей

Нагадаємо, у Олени Кравець є й старша донька Марія, якій зараз 19 років. Дівчина зараз являється студенткою київського вузу і вчиться по спеціальності “піар”. крім того, Марія професійно займається танцями.

Як виглядає старша донька Олени Кравець

Маша Кравець – дуже самостійна дівчина. Вона почала жити окремо від батьків ще в 16 років. Дівчина з’їхала на орендовану квартиру, коли двійнятам виповнилось 3 роки і їм знадобилось більше простору. Тому Маша вирішила “звільнити” територію.