Хто з трьох подружок – Ірина Білик, Ассія Ахат і Оля Горбачова – можуть стати свахами: оцінюємо шанси зірок

Співачки Ірина Білик, Ассія Ахат, Оля Горбачова здавна дружать. Знаменитості мріяли, що коли їхні діти підростуть, то зроблять їх свахами. Чи переросли перші дитячі закоханості малечі у серйозні стосунки?

Скрипалька Ассія Ахат втямила, що на класичній музиці далеко не заїдеш, то взялася за мікрофон і здобула славу. Телеведуча Оля Горбачова теж пробувала співати у гурті “Арктика”. Та і що могло стати на заваді, адже білявка мала чоловіка-продюсера?!

Не судилося Олі Горбачовій і Ассії Ахат породичатися

На диво, законна дружина Юрія Нікітіна подружилася зі своєю попередницею Іриною Білик, яку Юрко так і не спромігся свого часу повести під вінець, хоча роман у них був доволі тривалий – 8 років.

Та склалося, як склалося. Ірина народила сина Гліба від чоловіка з модельного світу, а в Юрія Нікітіна з інтервалом у кілька років народилися дві донечки Поліна і Серафима. Ассія має двох синів Данила і Філіпа. Отже, чисто теоретично обидві жінки могли б стати свахами Горбачової.

Перша і друга дружини Юрія Нікітіна – Оля Горбачова і Ірина Білик – мріяли породичатися

Раніше зірки ледь не кожні вихідні проводили разом, тож їхні дітлахи були добре знайомі між собою. Приїжджали на дачу до Нікітіна, і, поки господар смажив шашлики і доглядав дітлахів, дами могли обговорити всі жіночі питання.

Гліб Оверчук не схотів стати зятем Олі Горбачової й обрав іншу

Споглядаючи за малечею, співачки гадали, хто з них здатен утворити пару. Оля Горбачова мріяла, що її зятем стане Гліб Оверчук. Та і її старша Поліна обожнювала сина Білик. Завжди казала, що він має присвятити їй пісню, як зробив це для мами.

Ахат, маючи двох хлопчиків і мріючи про дівчинку, частенько купувала для Полі гарні сукні. Та наряджалася і крутилася перед Глібом, в надії, що він оцінить її дівчачу красу.

Нині, коли діти виросли, сподівань на спорідненість стає все менше. У Гліба тривають стосунки з іншою дівчиною, у Поліни тепер зовсім інші уподобання. Син Ассії Ахат навчається в Америці, тож про дитячі захоплення забуто назавжди.

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.