Улюбленець розлучених жінок Стас Михайлов виявився багатодітним татом: мають з дружиною на двох шестеро дітей

Життя улюбленця жінок Стаса Михайлова сповнене романтичних пригод, які вряди-годи закінчувалися зародженням нового життя. От так і набралося у шансоньє аж шестеро дітей.

Різниця у віці між старшим сином і найменшою донькою у Михайлова складає 11 років. Первістку Нікіті нині 22 роки, Даші 18, Іванні 14, а Маші – всього 11. Це рідні діти знаменитого чоловіка. Ще двоє – 30-річний Андрій і 24-річна Єва – діти дружини Станіслава, яких вони виростили разом.

Стас Михайлов обожнює третю дружину Інну

До шлюбу з Михайловим Інна була дружиною Андрія Канчельскіса, якому народила сина і доньку. А зі Стасом вони одружилися напередодні народження спільної донечки Іванни, хоча познайомилися ще в 2006-му.

Андрія і Єву ніхто не змушував називати вітчима татом. Вони це зробили самі на знак подяки, скільки всього доброго зробив для них чоловік їхньої мами. Стас ніколи не ділив дітей на своїх і чужих, ставився до всіх рівно.

Стас Михайлов з найменшими доньками Іванною і Машею

Так усієї великою родиною і переїхали у великий будинок у Підмосков’ї. У кожного була своя власна кімната. Залишилося місце і для батьків. А у вітальні стоїть величезний стіл – давня мрія Михайлова.

Колишні захоплення

Ще одне бажання у музиканта було – одружитися раз і на все життя. На жаль, цього не сталося. Допоки знайшов свою Інну, кілька разів помилявся. Тепер же врешті почуває себе щасливим.

Уперше чоловік одружився в 1996 році. Тоді він тільки починав свій шлях на пісенний олімп. Коли ж Стас здобув популярність, удома розпочалися сварки. За 5 років вони розлучилися, якраз коли народився Нікіта.

Стас Михайлов зі старшим сином Нікітою

Михайлову стали приписувати роман із двоюрідною сестрою співачки Валерії. Наталя Зотова була його бек-вокалісткою. Пара довго приховувала стосунки, допоки дівчина в 2005-му не народила Даринку. Стас не відразу визнав батьківство публічно. Тільки коли донечці минуло 6 рочків, сприйняв дитину за рідну.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.