Зірки родом з Кіровоградщини: Злата Огнєвіч має олександрійське коріння, Хайат народився у Знам’янці та інші

Кіровоградщина багата на таланти. Деяким вихідцям звідси вдається досягнути найвищих щаблів слави. Давайте розглянемо, хто ці знамениті люди.

Злата Огнєвіч

Багато хто вважає Злату Огнєвіч корінною кримчанкою, хоча це не так. Майбутня співачка народилася в Мурманську, потім родина мешкала в Ленінграді і тільки після цього поселилася в Судаку.

Злата Огнєвіч заговорила про сценарій на Холостячці
Злата Огнєвіч має коріння з Кіровоградщини

Тато Інни Бордюг (таке ім’я дівчинка отримала при народженні) народився в Олександрії Кіровоградської області. Тож корінням Злата саме з центру України. Тут її татусь навчався в школі. Коли зірка давала концерт у цьому райцентрі, то зустрілася з земляками, які досі  її татуся.

Хайат

Андрій народився у Знам’янці, де відвідував музичну школу, опановуючи гру на акордеоні. Хлопцю, що закоханий у народні пісні, й створив неповторний стиль виконання в жанрі фольктроніка, було важко перебувати в оточенні однолітків, які не розуміли уподобань Хайата.

Хайат народився у Знам’янці

В 2019-му співак брав участь у “Голосі країни”, дійшовши у команді Тіни Кароль до півфіналу. Двічі співак намагався пробитися на “Євробачення”. У 2020-му Khayat навіть дістався фіналу Національного відбору, але поступився гурту “Go_A”.

Юрій Батурін

Нині проникливий погляд блакитних очей актора зводить з розуму мільйони шанувальниць. А колись Юрко був простим хлопчиком невисокого зросту з села Ставидла на Кіровоградщині. Коли він вступав у театральне училище в тодішньому Дніпропетровську, його взяли лише на лялькове відділення. Та під час канікул підліток витягнувся на 13 см і став виглядати з-за ширми, то його перевели на драму.

Юрій Батурін родом із Ставидли Кіровоградської області

У Москві, де Батурін вирішив робити кар’єру, його довго не визнавали. Втомившись ходити по театрах, молодик влаштувався працювати барменом. Одного разу відвідувачка пролила сік. Так Юрій познайомився з моделлю Іриною, яка серйозно взялася за його просування. Невдовзі актору дали головну роль у стрічці “Знахар”. Відтоді Батурін став знаменитістю.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.