Мирослав Кувалдін уперше дізнався про брата-близнюка в 40 років: The Вйо склав про це пісню

З лідером гурту The Вйо сталася в житті історія, гідна боллівудського кіно. Мирослав Кувалдін випадково зустрівся з братом-близнюком, про існування якого нічого не знав цілих 40 років.

Ця зустріч настільки вразила музиканта, що він написав пісню “Брати”, включивши її до альбому Just Duets. Придумати подібну історію Кувалдіну навряд чи б спало на думку, настільки вона неординарна. Мирослав, побачивши співака Jonych, несподівано з’ясував, що вони рідні брати. На додаток хлопці виявилися ще й близнятами.

Мирослав Кувалдін до 40 років не підозрював, що має рідного брата

Jonych зростав на Закарпатті у невеличкому селі Кваси. Як і всі, хто мешкають на кордоні, заробляв гроші на життя контрабандою. Навіть довелося трішки посидіти у закордонній в’язниці. То там молодик харчувався краще, аніж на волі.

Та виглядає брат-близнюк Мирослава Кувалдіна

Згодом вирішив зайнятися музикою. Пов’язка на оці – це не намагання наслідувати Джека Горобця. У чоловіка проблеми з очима – ще в дитинстві потрапив під удар шифериною. Дружини і дітей співак не має, а з мамою, що мешкає у Кобиляках, зрідка спілкується по скайпу.

Брати-близнюки випадково зустрілися в ресторані

Центральна Україна мало знає про творчість Jonych, а в Західній, особливо на Закарпатті, він доволі відома особистість. Володіє гітарою, бубном і навіть трембітою. Кумиром виконавця є Андрій Данилко. У своїй творчості він рівняється на Вєрку Сердючку і мріє зайняти її нішу в шоубізнесі. Дуету з братом співак поки що не планує, а от із Олею Поляковою заспівав би залюбки.

Історія знайомства двох братів чітко прослідковується у композиції “Зе Вйо”. Кувалдін, співаючи, розповідає, що зростав у мами один, а тато мешкав у Африці. Та поїздка до Закарпаття все змінила. Музикант зайшов у ресторан і побачив на естраді… свою власну копію.

Співак сам підійшов до Мирослава, сповістив, що він його брат, і обійняв. Новоспечений родич розповів, що ще у пологовому його вкрали цигани. Хлопцю довелося зростати на Закарпатті. Тепер брати зустрілися.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.