Порівнюємо фото дітей і батьків: на кого схожі нащадки Ілони Гвоздьової, Маші Єфросиніної, Віри Брежнєвої

Діти є предметом гордості всіх знаменитостей. Вони частенько викладають світлини з малими і вже дорослими нащадками, знаходячи чимало теплих слів на їх адресу. А ми отримуємо можливість порівняти, на кого вони більше схожі.

Ілона Гвоздьова

Щойно почалася війна, хореографиня з “Танців з зірками” забрала 7-річну Валерію і 2-річного Домініка і виїхала за кордон. Згодом Ілона повернулася до Києва, бо треба працювати і доводити до ладу будинок, що перебуває на завершальній стадії будівництва.

Син Ілони Гвоздьової схожий на тата, а донечка – на маму

Жінка привезла з собою лише доньку, а синочка залишила у бабусі. Якщо уважно придивитися до світлин щасливої родини, коли ще всі були разом, можна відзначити, що Домінік є копією татуся, тоді як Валерія більше схожа на матусю.

Маша Єфросиніна

Чим старшою стає донька телеведучої, тим більше нагадує свою матір. У 19 років Нана стала повною копією Маші. Світлина, яку Єфросиніна опублікувала в Інстаграмі на честь дня народження старшої дитини, просто вражає.

Маша запевнила, що сама Нана не дозволила їй втратити здоровий глузд протягом останнього року. До привітань від матусі приєдналися чимало знаменитостей, назвавши дівчину неймовірною красунею і побажавши їй здобути щастя.

Віра Брежнєва

Восени молодша донька співачки Сара Кіперман відзначила 13-річчя. Дівчинка значно змінилася за останній час – витягнулася і подорослішала. А ще втратила у зовнішності гарні мамині риси. Тепер мама і донька не мають майже нічого спільного.

Донька Віри Брежнєвої більше схожа на тата

Натомість чітко вимальовується схожість з батьком. А коли дівчина взяла участь у фотосеті і вдалася до серйозного мейкапу, підписники її сторінки здивувалися – модель виглядала не на 13 років, а на всі 20. Віра зазначила, що з кожним роком любить свою донечку все сильніше.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.