З чого починала кар’єру і як виглядала Надя Дорофєєва: доленосна зустріч з Потапом змінила життя співачки

10 років поспіль Надя Дорофєєва була учасницею дуету "Время и стекло". Після розпаду гурту почала вдало будувати сольну кар'єру. Та чи легким був шлях співачки на зірковий олімп? Довелося починати з самих низів.

Виявляється, “Время и стекло” було не першим музичним досвідом Наді. Ще у 15 років дівчина увійшла до складу гурту МЧС. Раніше цей маріупольський гурт називався “Бьюті стайл”, а по переїзду до російської столиці змінив назву на три букви і влаштував гастрольний тур. Проіснував колектив 2 роки, випустивши один студійний альбом “Сети любви”, після чого продюсер прийняв рішення про розпуск.

Так виглядала Надя Дорофєєва у складі гурту МЧС

Дорофєєва не збиралася зупинятися на досягнутому і стала відвідувати різні кастинги. Одного дня завітала до Потапа, який мав намір створити молодіжний дует на кшталт свого з Настею, тільки для тинейджерів.

10 років Надя Дорофєєва виходила на сцену разом із Позитивом

До пари співачці взяли Олексія Завгороднього, який згодом узяв псевдо Позитив. Перші 5 років справи у російськомовного гурту йшли не дуже добре. Потап з Іриною Горовою навіть мали намір закрити проєкт. Як раптом вистрілила пісня “Имя 505”. Відтоді “Время и стекло” стало збирати стадіони і статуетки престижних премій.

Тепер Надя Дорофєєва будує сольну кар’єру

На піку слави у 2020 році Настя з Олексієм приголомшили фанів новиною, що дует припиняє існування, а обидва його учасники розпочнуть сольні кар’єри. “Время и стекло” влаштувало прощальне турне по країні. Завершальний концерт відбувся в столичному “Палаці спорту”.

Ніхто не розраховував, що Дорофєєвій вдасться добитися успіхів сольно, але вона змогла зачарувати армію шанувальників новими піснями. Здається, їх стало навіть більше, аніж було у дуеті. Звісно, і хейтерів додалося, які ніяк не можуть змиритися з розпадом “Время и стекла”, тож безжально критикують усе, що робить Надія на сцені сьогодні.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.