Чи можна уявити Дзідзьо чисто виголеним, а Бадоєва з Вакарчуком з бородою: зіркові експерименти з зовнішністю

Знаменитості слідкують за зовнішнім виглядом набагато ретельніше, ніж пересічні громадяни. Навіть чоловікам доводиться то відпускати, то обрізати волосся, то заводити, то голити обличчя, кардинально змінюючи імідж.

Алан Бадоєв

З нагоди 42-річчя відомий кліпмейкер вирішив приголомшити шанувальників, виклавши в мережу світлину без бороди. Бачити Алана чисто виголеним без вусів і бороди якось незвично.

Алан Бадоєв здивував чисто виголеним обличчям

Продюсер подякував долі за всіх подарованих друзів, випробування, які довелося пережити, і висловив сподівання на краще:

І нехай торішнє дзеркало розбилось, я підійму деякі уламки, щоб зібрати нову інсталяцію себе.

Дзідзьо

Напевно, ніхто із фанів Михайла Хоми не може уявити, що приховується під бородою у веселуна з шикарним голосом. Рослинність на обличчі стала візитівкою товариша Кузьми. За всі роки творчості ми могли споглядати хіба що за довжиною бороди і вусів артиста.

Дзідзьо показав, як виглядає без бороди

А щоб прихильники павука Боді могли уявити безбородого кумира, голитися знаменитості не довелося. Він просто показав світлину, зроблену в юності, на якій ми побачили молодого Михайла з абсолютно чистим обличчям. DZIDZIO не може собі дозволити поголитися зараз, оскільки його ймення на бойківському діалекті означає дідусь. Тож і доводиться паритися в бороді.

Святослав Вакарчук

Татусь двох немовлят мав би молодитися, але ні: 47-річний лідер “Океану Ельза” навпаки відростив бороду і став виглядати не як батько, а більше нагадувати дідуся. Звісно, переживання, пов’язані з війною, не могли не відобразитися на зовнішності музиканта.

Ставши батьком двох дітей, Святослав Вакарчук відростив бороду

Вакарчук близько до серця сприймає страждання свого народу, намагається їздити по звільнених містах і підбадьорювати місцевих своїми щемкими піснями. Були часи, коли студент Вакарчук мав довге волосся і чисто виголене обличчя, та нині все змінилося – маємо такий імідж.

Популярне

Схожі статті

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?