Багатий чоловік Віри Глаголєвої демонструє кохання: витратив на могилу покійної дружини 12 мільйонів

Віра Глаголєва й після смерті залишилася жаданою і коханою. Достатньо завітати на Троєкурівське кладовище у москві й підійти до місця її поховання. Склеп і все, що є довкола, обійшлися вдівцю у 12 мільйонів рублів.

Відома актриса і режисерка Віра Глаголєва довго мучилася від рака шлунку. Чоловік-мільярдер робив усе можливе, щоб вилікувати кохану дружину. Та не склалося. 16 серпня 2017-го жінки не стало.

Так виглядає склеп, в якому похована Віра Глаголєва

Вона померла, так і не виписавшись із німецької лікарні у Шварцвальд-Барі. Кирило Шубський перевіз тіло коханої до російської столиці й прикупив на кладовищі чимало місця, щоб облаштувати Вірі останній прихисток. За 2 роки на місці могили з’явилася ціла композиція, що висловлює рівень скорботи чоловіка за дружиною.

Віра Глаголєва з другим чоловіком Кирилом Шубським

Таким пам’ятником, напевно, не може похвалитися жодна інша видатна людина. Народній артистці росії дісталася біла альтанка з прозорим дахом. Поруч встановлено лаву і крісло, прикрашене білою книгою і хустиною. Вироблено все з металу, та повірити в це неможливо. Робота настільки тонка, що речі виглядають справжніми й до них так і хочеться доторкнутися.

Віра Глаголєва з донькою Анастасією Шубською

Донька небіжчиці від першого шлюбу Анна Нахапєтова була настільки вражена виглядом архітектурного дива, що сфотографувала його і виклала світлину в мережу. Родичка, завітавши на могилу матері, щоб віддати їй шану, ледь не розплакалася, коли побачила подібний пам’ятник.

Подруга Глаголєвої Лариса Усова пригадала, що у Віри й справді була така хустина. Вона їй так подобалася, що жінка намагалася купити й собі таку, але у продажу не знайшла.

Історія кохання

Глаголєва підійшла до Шубського під час кінофестивалю Золотий Дюк і попросила грошей на знімання стрічки. У 1991 році той не розщедрився, хоча Віру на побачення таки запросив. Згодом у пари народилася донька Настя.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.