Стрункі та гарні Ксенія Мішина, Настя Коротка, Маша Фокіна розповіли про вагітність: набрали чимало кілограмів

Вагітність для кожної жінки є стресом. А для знаменитостей це подвійне навантаження, адже задля роботи їм потрібно мати ідеальні форми. Зірки поділилися секретами, як приходили у норму після пологів.

Настя Коротка

Торік у жовтні дружина Андрія Бєднякова народила синочка. Робити це довелося в Штатах, оскільки на українських теренах повним ходом йшла війна. Жінка регулярно ділиться з підписниками проблемами, які виникають у догляді за немовлям.

А днями щаслива жінка похвалилася, що врешті повернулася до своїх колишніх форм. Сказати по правді, ведуча “Орла і решки” не сильно й погладшала, але породіллі краще знати, якою вона була до пологів.

Марія Горбань

Екранна дружина Дмитра Нагієва народила доньку від киянина Олега Філатова. На жаль, пара не зберегла сім’ю, оскільки кожен волів жити у своєму рідному місті, але Стефанія у них вийшла гарнюнею.

Марія Горбань перед пологами набрала 12 кг

Попервах вагітна Марія страждала на токсикоз і скинула аж 8 кілограмів, бо практично нічого не їла. Зате перед пологами додала у вазі аж 12 кг. Та це не стало на заваді творчій роботі. Новоспечена мама вже за тиждень зіграла у прем’єрному спектаклі. А за пару місяців відновилася настільки, що повернулася до знімання в кіно.

Маша Фокіна

Онучка колишнього прем’єр-міністра не зазнала особливих проблем із вагітністю. Звісно, трішки збільшилася в об’ємах і перестала влазити у старі речі. Але харчувалася під наглядом дієтологині. Тож не мучила себе голодом, дозволяючи більше, ніж раніше, але їжа завжди була корисна з мінімумом вуглеводів.

Маша Фокіна під час вагітності тримала себе в формі

Після пологів харчування Маші особливих змін не зазнало. Вона тільки зменшила порції сніданку, обіду, вечері, але продовжувала балувати себе смачними фруктовими перекусами. Вже за місяць зірка повернула собі допологові розміри завдяки прогулянкам із малюком і тренуванням.

Ксенія Мішина

Важко повірити, що струнка актриса, коли носила під серцем первістка, набрала 31 кг. Ксенія настільки ненавиділа тоді свою статуру, що намагалася не підходити до дзеркала і жодної фотографії не зробила. На повернення колишньої стрункості в 50 кг знаменитості знадобився цілий рік.

Коли почалася війна, Мішина стала заїдати стрес. У підсумку: +7 кг. Довелося йти в тренажерний зал, щоб скинути все зайве.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.