Навіть носи ідентичні: погляньте, яким виріс молодший брат доньки Алли Пугачової Христини Орбакайте

Багатьом відомо, що Орбакайте – не єдина донька Алли Пугачової, втім мало хто знає, що в Христини також є молодший брат, якого народила не Примадонна

Історія життя Христини Орбакайте – яскравий приклад того, як наполегливість, завзятість та робота над собою допомагають вийти з тіні знаменитих батьків. Співачці, яка побудувала успішну кар’єру і створила щасливу родину, давно не потрібно доводити, що вона теж чогось вартує.

Втім, навіть попри це, найбільш обговорювана тема – родина та походження Христини Орбакайте. Зіркова донька з’явилась на світ, коли її мама, відома російська співачка Алла Пугачова, перебувала у шлюбі з першим чоловіком, литовцем Міколасом Орбакасом. Отже, багатьом відомо, що у Христини Орбакайте є молодший брат Гаррі та сестра Ліза по матері.

Разом з тим, далеко не всі знають про те, що співачка також має ще одного молодшого брата, але вже по батькові. Нещодавно у мережі з’явились фото дорослого чоловіка, з яким артистка виявилась дуже схожою.

Молодший брат Орбакайте, який народився у її батька після розлучення з Пугачовою
Молодший брат Орбакайте, який народився у її батька після розлучення з Пугачовою

Після розлучення з однією з найвідоміших російських співачок, яка тепер живе у вигнанні через незгоду з початком російською армією повномасштабної війни, Аллою Пугачовою артист одружився вдруге. Обранкою Міколаса Орбакаса стала гімнастка, на ім’я Марина. Жінка виявилася на 19 років молодшою, але це не завадило коханим стати батьками – на світ з’явився їхній син Фабіан.

Різниця у віці Христини Орбакайте з молодшим братом становить 14 років. Фабіан, на відміну від неї, ніяк не пов’язаний зі світом шоубізнесу. Він займається програмуванням і досить непогано заробляє грошей. У старшої сестри, популярної, успішної та заможної співачки, коштів він не просить і навіть допомагає батькам.

Фотопорівняння Христини Орбакайте та її молодшого брата Фабіана
Фотопорівняння Христини Орбакайте та її молодшого брата Фабіана

Дивлячись на фото Фабіана та Христини, не можна не відзначити їх зовнішню схожість. Навіть носи у брата та сестри абсолютно ідентичні. До речі, родичі підтримують теплі стосунки. Саме брат Орбакайте став хрещеним батьком дочки Клавдії.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.