Андрій Шевченко показав свою маму, сестру, дружину і чотирьох дітей: величезна сім’я футболіста

Один з найвідоміших українських футболістів Андрій Шевченко з нагоди важливого родинного свята потішив шанувальників фотографією своєї сім'ї у повному складі

Андрій Шевченко є одним з найвідоміших українських футболістів і спортсменів, тренер збірної України, а також – зразковий сім’янин. Чоловік разом з дружиною Крістен Пазік виховує чотирьох синів. Крім того, у знаменитості хороші та теплі стосунки з його сестрою та мамою.

Нещодавно на особистій сторінці українського футболіста з’явився допис, присвячений ювілею його мами Любові Миколаївні. Андрій Шевченко продемонстрував теплі сімейні знімки з родиною у повному складі та чуттєво звернувся до рідної людини в описі до публікації.

Андрій Шевченко зі своєю мамою та сестрою
Андрій Шевченко зі своєю мамою та сестрою

В описі до нової публікації відомий український футболіст побажав рідній людині всього лише найкращого, а у коментарях до допису шанувальники та друзі Андрія Шевченка приєднались до вітань.

Люба, рідна матусю, Вітаємо З Ювілеєм! Дякуємо тобі за ласку, за нескінченну турботу, допомогу й підтримку, за чуйність та за безсонні ночі. Господь хай дарує здоров’я і силу. Многая літа. Любимо тебе!

– привітав маму в соцмережі Інстаграм Андрій Шевченко.

Родина Андрія Шевченка у повному складі
Родина Андрія Шевченка у повному складі

З фотографії видно, що у відомого українського футболіста дійсно величезна родина. Так, на опублікованому фото зображено Андрія Шевченка з його дружиною Крістен, а також – четверо їхніх спільних синів. Крім того, на опублікованому кадрі позують мама знаменитості, ефектна жінка з білявим волоссям і у стильних окулярах з чорною оправою. Молодшого сина Шевченка обіймає сестра футболіста Олена, а крайньою ліворуч позує племінниця спортсмена, донька його сестри.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни Андрій Шевченко близько місяця не міг побачитись зі своєю мамою та сестрою. Річ у тім, що зіркових родичів не пропускали на кордоні з Великобританією, де мешкає футболіст, адже вони везли з собою двоє песиків. Пізніше справу владнати вдалось, сестра та мама Шевченка надали необхідні документи й зустрілись з родичем.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".