facebook

Більше схожий на Гросу, ніж на Полянського: артистка замилувала фото з дитиною – “Як виросло моє сонечко”

Відома українська співачка Аліна Гросу на особистій сторінці показала фотографію з дитиною, яка виявилась дуже схожою не лише на неї. Артистка мило підписала опублікований кадр

Аліна Гросу, відома українська музикантка, після лікування в Індії тимчасово повернулась додому в Україну. Знаменитість скучила за своїми рідними, тому вирішила до них навідатись. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка поділилась милим кадром зі своїм молодшим братом, а також розповіла про свої емоції щодо того, що хлопчик швидко виріс.

Знаменитість зазначила, що час промайнув настільки швидко, що її 5-річний брат Михайло вже зовсім скоро стане школярем. Втім, якщо оминати меланхолійно-сестринську частину, то загалом Аліна Гросу почувається неймовірно прекрасно, адже нарешті потрапила до рідного міста Чернівці.

Аліна Гросу розповіла про поїздку додому в особистому блозі
Аліна Гросу розповіла про поїздку додому в особистому блозі

Боже, як виросло моє сонечко, а я й не помітила! Вже скоро братик в перший клас піде. А я нарешті потрапила в рідне місто, де зарядилася енергією від сім’ї, близьких людей те друзів

– прокоментувала артистка.

Крім того, додала Аліна Гросу, вона б не хотіла покидати рідний дім і своє улюблене місто, адже саме тут вона почувається собою. Знаменитість запевняє, що ніде не буває так добре, як вдома. Втім, як би не хотілось співачці залишитись у рідному домі, вона зовсім скоро мусить його покидати.

Артистка зазначила, що додому повернулась зовсім ненадовго, адже в США її досі чекає навчання. Проте, на поїздку Аліна Гросу дивиться з ентузіазмом, адже нові знання, здобуті в Америці, можуть допомогти зірці втілити набагато більше якісних та цікавих творчих проєктів.

Аліна Гросу показала милу фотографію зі своїм 5-річним братом
Аліна Гросу показала милу фотографію зі своїм 5-річним братом

Варто зазначити, що відома українська співачка Аліна Гросу має дещо спільне у зовнішності зі своїм колишнім бойфрендом Романом Полянським. Світлий колір очей і витончені риси обличчя роблять схожим брата Гросу не лише на свою рідну сестру, а й на її колишнього коханого.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.