facebook

Перша дружина Юрія Горбунова і перший чоловік Каті Осадчої могли б бути разом: як вони виглядають

Катя Осадча і Юрій Горбунов – одна з найвідоміших зіркових пар, яку називають зразковою. Втім, подружжя знайшли своє щастя не з першого разу. Як виглядають перший чоловік Осадчої і перша дружина Горбунова – далі в матеріалі.

Вперше Катя Осадча “вискочила” заміж буквально одразу після закінчення школи. Тоді вона вже була відомою моделлю і мала попит серед чоловіків. Обранцем Каті став старший на 15 років бізнесмен і народний депутат Олег Поліщук. Не пройшло і року, як у низ народився син Ілля. Втім, подружнє життя не задалося. Шлюб тривав всього три роки і у 2004 році Осадча розлучилася.

Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Жінка не приховує, причиною розбрату стала різниця у віці. 35-річному бізнесмену хотілося тихого сімейного щастя і дружину, яка буде створювати сімейний затишок. А ось 20-річна Катя не хотіла сидіти вдома з дитиною та варити борщі. Дівчина мріяла про кар’єру телеведучої і активно пробивалася на телеекрани. Постійні непорозуміння в сім’ї і призвели до розлучення.

Юрій Горбунов теж мав велику різницю у віці зі своєю першою дружиною, проте в цьому випадку старшою була жінка. З жінкою на ім’я Людмила Юрій познайомився, коли після закінчення навчання у вузі прийшов на роботу в івано-франківський театр. Людмила там працювала танцівницею, вона була одружена та виховувала у шлюбі доньку. Між молодим актором і танцівницею одразу спалахнула іскра. Заради Горбунова Людмила розлучилася зі своїм першим чоловіком. Коли закохані одружувалися, Юрію було 25 років, а його обраниці – 35.

Як виглядає перша дружина Горбунова

Після весілля Людмила закинула танцювальну кар’єру і повністю присвятила себе сім’ї. На відміну від першого шлюбу Осадчої, цей союз був довгим. Горбунов прожив зі своєю першою дружиною аж 20 років і розлучився у 2015 році, коли вже крутив роман з ведучою “Світського життя”. За 20 років шлюбу у Горбунова з Людмилою так і не народилися спільні діти.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.