Настя Каменських набрала зайву вагу і в кошлатій кофті показала, як виглядає зараз її обличчя без макіяжу

Українська співачка Настя Каменських не соромиться показуватися перед фанатами без макіяжу і зачіски. Артистка, яка зазвичай виступає з яскравою косметикою, має гарний вигляд і у повсякденному житті.

Публіка звикла бачити зірок шоу-бізнесу з яскравим макіяжем, ідеальною зачіскою і у стильних нарядах. Все це невід’ємні речі для артистів естради, щоб привернути більше уваги глядачів, а також це може бути частиною сценічного образу. Але фанатам завжди цікаво, як їх кумири виглядають без косметики і фотошопу.

Настя Каменських з тих знаменитостей, які не приховуть свою природну красу, тому що їй є чим похвалитись. В Інстаграм-блозі дружина Потапа виставила портретне селфі, на якому зблизька постала без макіяжу, волосся зібрала в хвіст, під очі наклеїла патчі та одягла кошлату кофту.

Привіт! Вчора зняли для вас новий кліп. Показати шматочок?

, – звернулась Настя до підписників.

Настя Каменських набрала зайву вагу і показала, як виглядає зараз
Настя Каменських набрала зайву вагу і показала, як виглядає зараз

Шкіра артистки виглядає бездоганно. Раніше вона розповідала свої секрети, як зберігає красу і молодість. Зірка ходить до косметолога, використовує тільки натуральну косметику, а поза сценою наносить на обличчя самий мінімум макіяжу.

Нещодавно Настя Каменських зізналась, що через війну набрала зайві кілограми на фоні стресу, але вже зараз вона з ними бореться:

Як і багато людей я дуже випала з режиму, набрала зайву вагу, але зараз намагаюся повертатися до активних занять, це дуже допомагає триматися

Настя Каменських набрала зайву вагу і показала, як виглядає зараз
Настя Каменських набрала зайву вагу і показала, як виглядає зараз

В минулому під час гастролів з дуетом Потап і Настя співачка не слідкувала за своїм режимом і харчуванням, тому мала дуже пишну фігуру. Вона схильна до зайвої ваги і через це швидко поправляється. Коли Каменських перестала собі подобатись, то взялась за спорт і привчила до активного способу життя також свого чоловіка Потапа.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.