Зірки, які дуже коротко підстриглися: Олена Кравець, Тіна Кароль, Алла Мазур, дружина Винника Таюне (ФОТО)

Жінок звично бачити з довгим шовковистим волоссям, але українські зірки показали, що коротка зачіска може виглядати жіночно. Оцініть короткі стрижки Олени Кравець, Тіни Кароль та інших зірок.

В сучасних модних трендах зачісок лідирують короткі жіночі стрижки. Знаменитості слідкують за трендами, а деякі випередили час і мали коротке волосся задовго до цього.

Алла Мазур

Алла Мазур коротко підстриглася

Телеведуча і журналістка Алла Мазур була вимушена відрізати своє стильне боб-каре через хворобу. Вона лікувала рак, а через хімію волосся зазвичай випадає. Зірка вирішила стати прикладом для інших жінок, які стикнулись з такою ж проблемою і навчити їх приймати будь-яку свою зовнішність.

Олена Кравець

Олена Кравець коротко підстриглася

Актриса “Квартал 95” Олена Кравець полюбляє експерименти із зовнішністю. Своє звичне каре вона одного разу змінила на подовжене піксі з асиметричним чубчиком, ставши справжньою іконою стилю. Олена казала, що коли жінка готова до кардинальних змін в своєму житті, то перше що вона змінює – це зачіска.

Дружина Олега Винника Таюне

Таюне коротко підстриглася

До того як пропасти з інфопростору, дружина і бек-вокалістка Олега Винника Таюне з’являлась на концертах з довгою пишною укладкою, але в своїй кар’єрі вона робила сміливі перевтілення і стриглася коротко. Поступово ця стрижка відростала в каре, боб-каре і перетворилась в каскад.

Тіна Кароль

Тіна Кароль коротко підстриглася

Як поп-діва української сцени Тіна Кароль є прикладом жіночності і елегантного смаку. Раніше вона носила коротке волосся і мала зухвалий образ, який однаково подобався фанатам як і її нинішній стиль.

Крім цих красунь короткі стрижки не бояться робити Аніта Луценко, яка взагалі поголилася налисо, Оля Цибульська, Анастасія Приходько, а Оля Полякова і Настя Каменських обмежились тільки перуками, не дозволяючи перукарям обстригти їх довгі коси.

Олена Кравець, Тіна Кароль та інші зірки, які коротко підстриглися