Як виглядала 66-річна Наталія Сумська в молодості: в Мережі спливли ексклюзивні фото 40-річної давнини

Наталія Сумська – одна з найвідоміших українських акторок театру і кіно. Зараз Наталії – 66 років і вона дуже приваблива жінка. А якою ж Сумська була у молодості?

Наталія Сумська народилася в сім’ї акторів і вже з дитинства знала, ким хоче стати у майбутньому. З молоком матері вона увібрала в себе акторський талант і харизму. Крім того, Наталія завжди мала яскраву зовнішність , що зігралу свою, немалу роль у акторській кар’єрі.

На рахунку Наталії Сумської десятки, а то і сотні ролей в театрі та кіно. З останнього, глядачі пам’ятають Сумську і відомому серіалі “Слуга народу”, де вона зіграла матір головного героя.

Наталія Сумська
Наталія Сумська

Наталія Сумська завжди була дуже красивою. Звісно, роки впливають на вроду жінки. Зараз Наталія вже не така, як у молоді роки. Втім, прихильники акторки пам’ятають ще ту яскаву, темноволосу красуню, від якої чоловіки не могли відвести погляд.

Як виглядала Наталія Сумська в молодості
Як виглядала Наталія Сумська в молодості
Як виглядала Наталія Сумська в молодості
Як виглядала Наталія Сумська в молодості

Варто відзначити, що Наталія Сумська, хоч і являється дуже відомою акторкою, вона веде закритий спосіб життя. Жінка не виносить на публіку своє особисте життя, рідко говорить про своє особисте в інтерв’ю і не веде соціальних мереж.

До речі, саме це стало однією з причин конфлікту між сестрами Сумськими. Так, Наталія зізнається, що не розуміє для чого її сестра Ольга практично кожен свій крок. Жінка засуджує таку поведінку.

Ольга Сумська пригадала часи, коли ще не конфліктувала з сестрою Наталією і показала фото
Наталія Сумська з сестрою Ольгою

Каменем зіткнення між сестрами Сумськими стала ще й політичні погляди. Так Наталія не приховує, що сварки з сестрою почалися з 2014 року. До початку повномасштабної війни в Україні, Ольга Сумська співпрацювала з російськими режисерами і знімалася у фільмах, які транслювалися в рф. А ось Наталія Сумська була проти будь-якої співпраці з росіянами. На цьому підгрунті між сестрами часто виникало непорозуміння.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.