Як виглядала 66-річна Наталія Сумська в молодості: в Мережі спливли ексклюзивні фото 40-річної давнини

Наталія Сумська – одна з найвідоміших українських акторок театру і кіно. Зараз Наталії – 66 років і вона дуже приваблива жінка. А якою ж Сумська була у молодості?

Наталія Сумська народилася в сім’ї акторів і вже з дитинства знала, ким хоче стати у майбутньому. З молоком матері вона увібрала в себе акторський талант і харизму. Крім того, Наталія завжди мала яскраву зовнішність , що зігралу свою, немалу роль у акторській кар’єрі.

На рахунку Наталії Сумської десятки, а то і сотні ролей в театрі та кіно. З останнього, глядачі пам’ятають Сумську і відомому серіалі “Слуга народу”, де вона зіграла матір головного героя.

Наталія Сумська

Наталія Сумська завжди була дуже красивою. Звісно, роки впливають на вроду жінки. Зараз Наталія вже не така, як у молоді роки. Втім, прихильники акторки пам’ятають ще ту яскаву, темноволосу красуню, від якої чоловіки не могли відвести погляд.

Як виглядала Наталія Сумська в молодості
Як виглядала Наталія Сумська в молодості

Варто відзначити, що Наталія Сумська, хоч і являється дуже відомою акторкою, вона веде закритий спосіб життя. Жінка не виносить на публіку своє особисте життя, рідко говорить про своє особисте в інтерв’ю і не веде соціальних мереж.

До речі, саме це стало однією з причин конфлікту між сестрами Сумськими. Так, Наталія зізнається, що не розуміє для чого її сестра Ольга практично кожен свій крок. Жінка засуджує таку поведінку.

Наталія Сумська з сестрою Ольгою

Каменем зіткнення між сестрами Сумськими стала ще й політичні погляди. Так Наталія не приховує, що сварки з сестрою почалися з 2014 року. До початку повномасштабної війни в Україні, Ольга Сумська співпрацювала з російськими режисерами і знімалася у фільмах, які транслювалися в рф. А ось Наталія Сумська була проти будь-якої співпраці з росіянами. На цьому підгрунті між сестрами часто виникало непорозуміння.