Стрункі Дімопулос, Кароль, Каменських схильні до повноти: тільки випадають із графіка, одразу ж набирають

Споглядаючи на відвертих світлинах гарні форми Санти Дімопулос, Тіни Кароль, Насті Каменських, важко собі уявити, що ці знаменитості мають схильність до зайвої ваги. Тим часом співачкам доводиться докладати чимало зусиль для ідеального вигляду.

Санта Дімопулос

35-річна співачка часто спілкується з підписниками в Інстаграмі, і ті можуть ставити будь-які питання. Коли шанувальники поцікавилися, чи може зірка собі дозволити їсти солодке, Санта відверто зізналася, що обожнює випічку.

Дімопулос має схильність до повноти. От і останнім часом, щойно випала з графіку, набрала цілих 7 кг. Тож збирається скинути їх найближчим часом надмірними тренуваннями у спортзалі.

Настя Каменських

Однолітка Санти теж дуже легко набирає зайву вагу. Якщо роздивитися фото співачки різних років, то можна побачити не лише струнку Настю, але й у вазі 85 кг. Останнім часом концертів стало набагато менше, то Каменських розслабилася, і стрілка терезів відразу ж посунулася у бік збільшення.

Останнім часом Настя набрала кілька зайвих кг

Тож довелося знову повертатися у тренажерку з виснажливими тренуваннями й до здорового харчування. Дружина Потапа не зізналася прихильникам, наскільки погладшала. Але те, що розпливлася не лише в тілі, але й на обличчі, видно неозброєним оком. Настя не звертає уваги на закиди хейтерів щодо недосконалості своїх форм, а сприймає себе такою, яка є.

Тіна Кароль

Останнім часом співачка взялася до активного схуднення. Те, що вдоволена власними результатами -6 кг, видно з викладених у мережу світлин із мінімумом одягу. Споглядаючи стрункість зірки, важко уявити, що колись білявка важила 80 кг. І це не в період, коли носила під серцем Веніаміна.

Тіна Кароль вперше назвала свою вагу після різкого схуднення та розповіла секрет стрункості
Тіна Кароль хизується мінімальною вагою

Зазвичай зірка мала 62-63 кг, але минулоріч побила всі рекорди, поставивши рекорд у 53,3 кг. Секрет зайвої ваги, на думку Кароль, полягає у нормі інсуліну. Тож тепер зірка знає напевно, як позбутися жирових відкладень на талії.

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.