Таємне львівське весілля волонтера Сергія Притули з продюсеркою Нового каналу: “Ніжність і голі почуття”

Сергій Притула в очах прихильників виглядав сім'янином і люблячим татом. Тому новина про те, що гуморист розлучився з однією жінкою і побрався з іншою, надзвичайно шокувала широкий загал. Недарма ж він одружився таємно від усіх і зробив це не в Києві.

Друга дружина Сергія Катерина Сопельник працювала на Новому каналі продюсеркою. Попервах вони просто працювали разом, а згодом між ведучим і білявкою промайнула іскорка романтики. Притула з усіх сил намагався зберегти сім’ю з Юлією Андрійчук заради сина Дмитрика, але з цього нічого не вийшло. Тому з головою поринув у вир нового кохання. Катерина стала працювати продюсеркою у шоу Сергія “Вар’яти”.

Друге весілля Сергій Притула зіграв таємно у Львові

Вони приховували від сторонніх свої стосунки. Навіть весілля в серпні 2015 року зіграли не в Києві, а у Львові. Все було дуже утаємничено. Про урочистості знали виключно родичі і найближчі друзі пари. Звісно, були присутні колеги Притули з “Вар’яти-шоу”, а вели святкову програму Педан і Лірник.

Так виглядала наречена Притули Катерина Сопельник

Гості, що були присутні на церемонії укладення шлюбу, почали викладати в мережу світлини, тож далі приховувати правду було не варто. Довелося новоспеченому главі родини ділитися весільними світлинами зі своїми шанувальниками. Так усі дізналися, що до вінця наречену вів татусь, а син Сергія ніс фату.

Сергій Притула з Катериною, спільною донечкою і сином чоловіка від першого шлюбу

За два роки родина поповнилася донечкою, яку щасливі батьки назвали Соломією. А ще за 5 років у Соломійки з’явилася сестричка Стефанія. На жаль, після початку війни Сергій змушений був перевезти дружину з дітьми на Західну Україну. Сам же залишився у столиці займатися волонтерською діяльністю.

На потреби ЗСУ його благодійний фонд спромігся продати картину Примаченко, панаму лідера гурту KALUSH ORCHESTRA й інші речі. Добре, хоч пес Патрон не попався на очі волонтеру.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.