Українські зірки відзначили день весілля за кордоном: першою ластівкою була Білик, за нею Кароль і Аліна Гросу

Час від часу хочеться відволіктися від сумних думок і пригадати щось яскраве і веселе. Наприклад, зіркові весілля. Деякі селебріті воліють робити це за кордоном подалі від співвітчизників і надокучливої преси.

Ірина Білик і Дмитро Дікусар

Першою ластівкою в цьому питанні стала Ірина Білик зі своїм коханим, який на 16 років молодший за зірку. Попервах партнери по “Танцях з зірками-2” мали намір влаштувати весільну церемонію на Кубі, та не вдалося вчасно оформити візи, тому обмежилися Бразилією.

Білик з Дікусаром побралися в Ріо

26 жовтня 2007 року молодята стали на весільний рушник у Ріо-де-Жанейро. З ними на церемонію летіли четверо друзів, але ті загубилися в аеропорту, тож на екзотичне весілля не втрапили. Згодом наречений поранив ногу на пляжі, в ранку втрапила інфекція і довелося лікуватися. А по поверненні в Київ новоспечене подружжя дізналося, що їхній шлюб за українськими законами вважається недійсним.

Тіна Кароль та Євген Огір

Співачка береже вірність своєму коханому чоловіку і часто пригадує, якою щасливою почувалася на їхньому весіллі. До речі, святкувань було цілих два. Спочатку продюсер і співачка поїхали на Мальдіви, де за екзотичних обставин дали обітницю вірності. Це було в січні 2008 року.

Перше весілля Кароль з Огірем зіграли на Мальдівах

За пів року Тіна з Євгеном вирішили обвінчатися. Це сталося в Києві. До ресторану в урочистий день було запрошено 150 гостей. У церкві від полум’я свічки в нареченої зайнялася фата. Її швидко загасили. Тільки згодом стало зрозуміло, що це був поганий знак. За 5 років чоловік зірки помер від раку.

Аліна Гросу та Олександр Комков

Батьки ніколи нічого не жаліли для коханої доньки. От і весілля з російським бізнесменом в червні 2019 року влаштували просто шикарне. Задля цього зняли віллу в італійській Вероні. Тітка нареченої, що має весільний салон у Чернівцях, нашила купу суконь для племінниці, але дівчина встигла приміряти лише 5 із них.

Батьки витратили на весілля Аліни Гросу в Італії 100 тис. євро

На святкуванні побувало чимало зірок. Звісно ж, хрещена мати нареченої Ірина Білик приїхала, щоб особисто побажати молодятам щастя. Шкода тільки, що шлюб протримався всього пів року.