У шкіряних штанах і чорній вишиванці: 56-річна Ольга Сумська забула про вік і вразила молодіжним образом

56-річна українська акторка Ольга Сумська не припиняє вражати прихильників красою та моложавим виглядом. На цей раз зірка продемонструвала сучасний, трендовий образ.

Ольга Сумська – одна з найвідоміших акторок України. Вона зіграла понад 200 ролей в театрі та кіно. Сумська здобула популярність не лише завдяки власному таланту, а й завдяки вроді. Висока, струнка, з виразними рисами обличчя та розкішним, довгим волоссям – такою акторка була і в молоді роки і залишається зараз. Здається, роки майже ніяк не впливають на зовнішність Сумської: у свої 56 років вона виглядає набагато молодше.

56-річна Ольга Сумська забула про вік і вразила молодіжним образом

Варто відзначити, що Ольга Сумська завжди йде в ногу з трендами. Вона одягається молодіжно, сучасно і модно. Так, нещодавно акторка вразила своїм образом. Сумська опублікувала фото в своєму Інстаграм-блозі, де позувала у шкіряних штанах, чорній вишиванці і чорній жилетці з українським орнаментом. Доповнила образ Ольга масивними чорними ботинками і прикрасами в українському стилі. Волосся акторка розпустила і зробила легкий макіяж з акцентом на очі.

56-річна Ольга Сумська забула про вік і вразила молодіжним образом
56-річна Ольга Сумська забула про вік і вразила молодіжним образом

В коментарях підписники засипали Ольгу Сумську компліментами.

Ось, що пишуть користувачі Мережі:

  • “Неперевершена Красуня!!! Уособлення української Жінки!!”;
  • “Де ще знайти таку Красу”;
  • “Як завжди неперевершені, вишиванка дуже гарна”;
  • “Яка Ви гарна: як жінка, як акторка, як людина”;
  • “Ви просто супер! Краса, стиль і ніжність в одному”;
  • “Яка красунечка! А вишивка крутезна, ще й півник з Бородянки! Вау!”.

Варто відзначити, що краса Сумської повністю натуральна. Акторка не робила жодних пластичних операцій. При цьому знаменитість не приховує, що регулярно ходить до косметолога та робить різні омолоджувальні процедури.

Тримати себе в тонусі Ользі допомагає спорт. Також акторка ретельно слідкує за своїм харчуванням.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.